Belediye 2 Milyon Tasarruf Edecek

Belediye 2 Milyon Tasarruf Edecek

Bafra Belediye Meclisi olağan Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Başkanlığında Alparslan Türkeş parkı sosyal tesislerinde bugün sabah 10.00’da başladı.

A+A-

Başkan Kılıç Meclis gündemi öncesinde gerçekleştirdiği konuşmasında Güneş enerjisi proje ile ilgili bir takım bilgiler verdi. Kılıç konuşmasında

Bu proje gerçekleştiği takdirde belediyemiz yılda 2 milyon tasarrufa geçecek. Bu durum Bafra Belediyesi için çok ciddi bir finansman kaynağı olacak. Bununla ilgili kurum görüşlerini aldık.
Güneş enerjisi projemiz ile ilgili Tarım Bakanlığı’ndan kamu yararı ile ilgili görüşü de aldık. Projemiz, Dereler Mahallesi’nde 32 dönümlük bir arazi üzerine yapılacak. Proje şu an Milli Emlak’tan devir aşamasında ve devrini aldıktan sonra ihale süreci başlayacak. İnşallah bunu gerçekleştirdiğimiz takdirde 10 Milyon TL’lik bir tasarruf gerçekleştireceğiz.

2 ARAÇ BAĞIŞLANDI

Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz ve İstanbul’da bir iş adamımız Belediyemize birer araç bağışladı. İl Sağlık Müdürlüğümüz araçları hurdaya çıkaracağını bize belirttiler. Bizde gerekli incelemeleri yaparak bir aracın bize uygun olduğunu gördük. Ve o aracı aldık. Diğer araç iş adamımız tarafından belediyemize hibe edilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.