Bedesten Gönüllülerinden Engelleri Aşalım Projesi

Bedesten Gönüllülerinden Engelleri Aşalım Projesi

2021 Yılında Kurulan Bedesten Gönüllüleri Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesine 2 Adet Tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

A+A-

2021 Yılında Kurulan Bedesten Gönüllüleri Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesine 2 Adet Tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

 

Farklı meslek gruplarından oluşan ve sosyal mecrada hizmet veren @bedesten.tr gönüllülerinin kendi imkanları ve gönüllülerin destekleriyle almış oldukları tekerlekli sandalyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Bafra şubesine teslim ettiler.
Engelli vatandaşlarımızın senede belirlenen bir va

kitte değil her vakitte bizlere ihtiyaçları olabiliyor diyen Bedesten Kurucu Başkanı Murat Sözen şunları ifade etti, “Farklı meslek gruplarında sosyal mecrada hizmet edebilecek gönüllü arkadaşlarımızla kuruduğumuz bedesten.tr  çocuklarımızın kötü alışkanlıklarını yok etme, sosyal sorumluluk projelerini kendilerine aşılamak ve çeşitli meslek gruplarında ki ağabeyleriyle bir araya gelip topluma yararlı bir birey kazandırmaktır.

Amacımız gençlerle bir araya gelip hoş sohbet edip, çaylarımızı yudumlamaktır. Gönlü zengin olan her bireye her gence kapımız açıktır” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Recep Köksal ise, Bedesten grubuna yaptıkları bu bağıştan dolayı teşekkür ederim. Bu gibi vatandaşlarımızın vaar olduklarını bilmek bizleri mutlu ediyor” dedi.


Daha sonra bağış yapılmak üzere getirilen 2 tekerlekli sandalye derneğe teslim edildi.

 

bedesten-gonullulerinden-engelleri-asalim-projesi.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.