BBP’DEN KEMALPAŞA MAHALLESİNE ÇIKARTMA

BBP’DEN KEMALPAŞA MAHALLESİNE ÇIKARTMA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesinde kahvehaneleri, dernekleri ve esnafları karış karış gezdi.

A+A-

 BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Kemalpaşa Mahallesinde kahvehaneleri, dernekleri ve esnafları ziyaret etti.

    Bafra ilçesinin en büyük mahallelerinden bir olan Kemalpaşa Mahallesine Büyük Birlik Partisi(BBP) çıkarma yaptı. Mürtezaoğlu, Kemalpaşa Mahallesinde yaptığı seçim çalışmaları kapsamında kahvehaneleri, dernekleri ve esnafları ziyaret ederek, destek istedi.

     Mürtezaoğlu, esnafın sorunlarını dinlerken yapılacak olan seçimlerde bazı projelerini de anlattı.

BBP BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE EKİBİ KEMALPAŞA MAHALLESİNİ GEZDİ 

     BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, BBP Bafra Belediye Meclis üyeleri, çok sayıda ilçe yöneticisi Kemalpaşa Mahallesine gitti.

      Mürtezaoğlu, Kemalpaşa Mahallesinde vatandaşların dertlerini dinledi, onlarla sohbet etti. 

     Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesinde kahvehaneleri, dernekleri ve esnafları gezen Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu’na BBP Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar, BBP Bafra Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

      Esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Mürtezaoğlu, çözüm önerilerini ve esnafı rahatlatmaya yönelik projelerini paylaştı. 

    Mürtezaoğlu, "Sorunları biliyorum. Tabi ki bu sorunların altından birlikte kalkacağız. Bafra için güzel bir ekibimiz var. Bu ekiple birlikte güzel çalışmaları sizlerinde desteği ile gerçekleştireceğiz ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.