Bayramda Bafra'da fırınlar açık olacak mı?

Bayramda Bafra'da fırınlar açık olacak mı?

Fırınlar sokağa çıkma kısıtlaması süresince iftar vaktine kadar satışlarına devam etti. Peki bayramda fırınlar açık mı olacak kapalı mı?

A+A-

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge doğrultusunda, hafta içi hafta sonu ayrımı olmadan, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı.

Fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerlerine ait ekmek dağıtım araçlarıyla, sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek, sokak aralarında kesinlikle satış yapılmayacak.

BAYRAMDA BAFRA'DA FIRINLAR AÇIK MI?

Ramazan Bayramı'nın olduğu 13, 14 ve 15 Mayıs günlerinde söz konusu iş yerlerinin çalışma şekillerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak. 

Bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatlerinde, ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bunların sadece ekmek satan bayileri ise gün boyunca hizmet vermeye devam edecek. 

Vatandaşlar, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu iş yerlerinden ikametlerine en yakın olanlara araç kullanmamak şartıyla gidip gelebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.