BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: YÜREĞİNDE HİZMET SEVDASI OLMAYANIN DİLİNDE YALAN OLUR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: YÜREĞİNDE HİZMET SEVDASI OLMAYANIN DİLİNDE YALAN OLUR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin seçim çalışmalarını gündüz esnaf, tekstil fabrikaları ve okulları ziyaret ederek, gecede mahalle mitingleri düzenleyerek devam ettiriyor.

A+A-

Başkan Şahin Dün akşam İsmetpaşa, Yaka, Tabakhane ve Bahçeler mahallelerini kapsayan mitiglere katıldı. Mitinglerde halkın büyük katılımı ve coşkusu vardı. Bu coşku mitingler boyunca sürdü.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çok çarpıcı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi.“ Bizler Seçim çalışmaları döneminde yaptıklarımızı anlattık, yapacaklarımızı açıkladık. İnsanlarımızı ziyaret ettik, mahallelerimizde olduk. Bir sevgi, saygı ve seviye içerisinde çalışmalarımızı yürüttük.  Yüreğimizde insanımıza sevgimizin aklımızda ise Baframıza hizmet sevdamızın olduğunu söyledik. İçimizde dışımızda bir oldu. Kalbimiz neyse dilimizde o oldu. Görüyorum ki hemşehrilerimde böyle bir anlayış istiyor. Bundan onur ve mutluluk duyuyorum. Baframızda hemşehrilerim hizmet, istikrar, huzur, seviye, sevgi ve saygı diyecektir. Bundan yana tercihlerini kullanacaklarından hiçbir şüphem yoktur. Ne yazık ki yalana, iftiraya, hizmetleri karalamaya, dedikoduya ve toplumu germeye dayalı anlayış sergileyenler oldu. Partizanca, insanları birbirine düşürecek şekilde siyaset  yapanlar sadece Baframıza ve insanlarımıza zarar verir. Kimsenin buna hakkı olmamalıdır.

Saygıdeğer hemşehrilerim ortaya koymuştur ki; Siyasette yalancılık kabul görmüyor, yalana, dedikoduya fitneye prim vermiyor. Hemşehrilerim partizanlık, kutuplaşma, ayırımcılık istemiyor. Böyle siyaset dönemleri çok gerilerde kaldı. Bir mahallede yalan konuşuluyor, Bir saat sonra başka bir mahallede yine yalan konuşuluyor. Milletimizin zekâsı ve aklı ile alay edilmek isteniyor.

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKIMIZI SEÇİMLERDEN SONRA HEP BERABER AÇACAĞIZ


Devlet ve millet adamı Merhum Alparslan Türkeş Beyin adını taşıyan parkımızı yeniledik. Kısa bir süre sonra tamamlanacak. Açılışını seçimlerden sonra halkımızla hep beraber yapacağız. Parkımız yılın 365 günü hizmet verecek.  Şimdi bu hizmete de laf ediyorlar. Aydınlatması yeterli değil diyorlar. Bitmemiş, açılmamış bir parkın aydınlatması hakkında konuşuluyor. Daha ne binaların ışığı yakıldı, nede tüm aydınlatmalar açıldı. Geçtiğimiz Pazar günü Alparslan Türkeş Parkına gidip ailelerimizin ve çocuklarımızın oraya nasıl akın ettiklerini ve nasıl eğlendiklerini görselerdi böyle bir karalamaya girilmezdi. Biz Bafraya kim bir çivi çaktıysa, insanımıza bir faydası olduysa ALLAH razı olsun dedik.

YENİ HASTANEMİZ İÇİN ÇIKARTILAN DEDİKODULARLAHALKIMIZ RAHATSIZ EDİLİYOR


Yeni yapılan hastanemiz için su basıyor, insanlar sularda yürüyorlar, hastane kayıyor, yıkılacak diye insanlarımıza yalan konuşanlar var. İnsanlara böyle yalan konuşulur mu?  Orası bir hastane, insan sağlığı üzerinden siyaset yapılır mı? Orada yüzlerce doktor, ebe, hemşire sağlık personeli ve memur işçi çalışıyor. Öyle bir şey olsa insanlar güvenliklerini canlarını tehlikeye atar mı? Hipokrat yemini etmiş doktorlarımız orada hasta yatırır mı hasta bakar mı? Bunu düşünemeyecek kadar yalana  ve dedikoduya kapılanlar var. Bu hastane hepimizin ve bir gün hepimize lazım olacak. Böyle dedikodular çıkartmak günahtır. Yaptıkları bir şey olmayanlar, hizmet üretemeyenler çareyi hizmetleri karalamakta bulmuşlar. İnsanlarımıza yapılan yüzlerce hizmete karşı bu kadar hazımsızlık, Baframıza ve insanlarımıza karşı bir saygısızlıktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.