BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: HALKIN BAŞKANI OLDUM İNŞALLAH OLMAYADA DEVAM EDECĞİM

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: HALKIN BAŞKANI OLDUM İNŞALLAH OLMAYADA DEVAM EDECĞİM

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin” Tüm makamlar gelip geçicidir. Esas olan kalıcı hizmetler yapmak ve halkın gönlünde yer almaktır.

A+A-

Beş yıl bu duygu ve düşünce ile hareket ettim. Yüce ALLAH nasip eder halkımızda tekrar görev verirse bu anlayışımdan zerre taviz vermeden Halkımıza hizmeti bir ibadet şuuru içerisinde yerine getirmeye tüm vatandaşlarımın başkanı olmaya devam edeceğim.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı ve AK parti Başkan adayı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “ Seçimlere bir siyasi partinin adayı olarak giriliyor. Bende AK Partiden Bafra Belediye Başkanı seçildim. Bugünde yeniden AK Partinin başkan adayı olarak halkımızın karşısındayım. 2009 yılında da Başkan seçildiğimde partimizin rozetini çıkardık Baframızın rozetini yakamıza ve yüreğimize taktık. Bugünde seçim bitip ALLAH nasibi halkımızın desteği ile Belediye başkanı olduğumda yine partimizin rozetini çıkartıp Baframızın rozetini takacağız. Yüreğimizde insanımıza sevgimiz, aklımızda Baframıza Hizmet sevdamız olacaktır.

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü:” Yerel siyaset kesinlikle partizanlığı kabul etmez. Yerel hizmetler  insanlarımızın doğumdan ölümüne kadar verilen hizmetlerdir.. Böylesine kutsal bir görevde partizanlık yapılmaz. İnsanlarımız arasında ayırım yapılmaz. Beş yıl boyunca vatandaşlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadım. Bundan sonrada yapmayacağım.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamasında şu görüşlere de yer verdi: “ 2009 yılı seçim çalışmalarımda projelerimi anlatarak halkımızın karşısında oldum. İlkeli ve seviyeli çalışmayı tercih ettik. Basit siyasetten uzak durduk. Diğer partilerimizin adayları da aynı şekilde çalışmalarını sürdürdü.  Sonuçta güzel bir seçim oldu. Halkımız tercihini AK Partiden ve şahsımdan yana kullandı. Beş yıl boyunca da aynı ilke ve seviye ile hareket ettim. 30 Mart 2014 seçimleri için aday adayı olduğum 24. Ekim.2013 tarihinden adaylığımızın açıklandığı 24.Ocak.2014 tarihine kadar geçen 3 aylık sürede de Belediye çalışmalarımıza yoğunlaştık. Yaptığımız hizmetleri halkımızla paylaştık. Yine ilke ve seviyemizden ayrılmadık. Şimdi Partimizin adayı olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyor, köylerimizde halkımız ile buluşuyoruz. Yine yaptıklarımızı anlatıyor, yapacağımız projelerimizi hemşehrilerimle paylaşıyorum Siyaset bir hizmet yarışıdır. Ben böyle görüyorum. Böyle görmeye de devam edeceğim. Adaylar arasında Bafra Belediye Başkanlığı görevini en iyi kim yapacak, Baframıza daha çok hizmeti kim sağlayacak buna halkımız karar verecektir. Bu nedenle karalama siyaseti yerine hizmet yarışı içinde olmalı ve halkımızın sağduyusuna hepimiz güvenmeli ve inanmalıyız. Ben halkımıza dünde inandım bugünde inanıyorum yarında inanacağım.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.