BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: GENÇLİK CADDEMİZ AYDINLANIYOR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: GENÇLİK CADDEMİZ AYDINLANIYOR

Samsun Büyükşehir Belediye başkanı Zihni Şahin Bafra’da yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi

A+A-

. Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada” Gençlik caddemizde hemşerilerimizin ve esnaflarımızın caddemizin aydınlatması için haklı istekleri vardı. Gençlik Caddemizi aydınlatıyoruz. “ dedi.

SEDDE PROJESİ HAYALİMİZ GERÇEK OLDU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra’da yapılan çalışmalar hakkında şu bilgeleri verdi: “ Bafra ilçemizde 2018 yılında önemli çalışma ve hizmetler yaptık. Bafra için en büyük hayalimiz olana Sedde Projemizin iki etabı da bitirildi. Bu hayalimizi çok şükür gerçeğe dönüştürdük. Yeni mahalle olan köylerimizde bir önceki yıla göre 2 kat daha fazla beton yol, sıcak asfalt ve satıh kaplama asfalt yaptık.  Yeni oto garımızın ihalesini bitirdik ve inşaatına başladık. Hasan Aslan Bulvarı, Süleyman Türk ve Hasan Çakın Caddelerimizde baskı beton çalışmalarımızı tamamladık. Buralarda ağaçlandırma çalışmaları da yapacağız. Yaşar Doğu ve Alaçam caddelerimizde baskı beton kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Mart ayında ise Baskı beton yol çalışmalarına başlayacağız. Katı atık arıtma tesisimiz için 8 milyon tutarında bir ihale yaptık. Tesisimizin revizyonu yapılıyor. Yenilemiş olduk. Bafra Hacıoğlu içme suyu kapsamı ile Alt yapı  konularında çalışmaları yaptık. “ dedi.

GENÇLİK CADDEMİZ YAŞAR DOĞU VE ALAÇAM CADDELERİMİZ AYDINLANIYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle devam etti: “ 2014 yılında Gençlik Caddemizde Kaldırım, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yaptık. 2014 yılından sonra Büyükşehir belediyesi hizmet alanında olan Askerlik şubesinden itibarende Cumhuriyet meydanımıza kadar yarım kalmış olan asfalt çalışmasını tamamlamıştık. Hemşerilerimiz ve esnaflarımız haklı olarak caddemizin aydınlatılmasını istiyordu. İlçe belediyesi olarak bunu yapmamız mümkün değildi. Bugün bu isteği gerçekleştiriyoruz. Gençlik caddemiz aydınlatmasını yapıyoruz. Aydınlatma çalışmaları Gençlik Caddesi, Alaçam Caddesi ve Yaşar Doğu Caddelerimizi kapsayacak. İhalesini 14 =cak 2019 tarihinde yapıyoruz. Ayrıca Alaçam Caddemizde Yedaş programda olmamasına rağmen yaptığım görüşmeler sonunda elektrik kablolarının yerin altına alınmasını programa aldı. Bu 250 bin liralık önemli bir yatırımdır. Yedaş’a ve tüm yetkililerine çok teşekkür ediyorum. “ Dedi.

BAFRA KÜLTÜR MERKEZİ İHALESİNİ YAPIYORUZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı:” Bafra ilçemiz tarihi itibarıyla Kültür ve Sanatın çok yoğun yaşandığı bir şehrimizdir. O günlere tekrar dönmek için tüm sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle musiki cemiyetimiz ile birlikte çok yoğun çalışmalar yapmıştık. Kültür Müdürlüğü oluşturduk. Musiki cemiyetimize yer tahsisi yaptık. Konservatuvar kurduk. Bafra el birliği ile bu alanlarda önemli gelişmeler gösterdi. Bu çalışmaların daha düzenli olması, artması ve fiziki olarak daha güzel ve kapsamlı bir alanda olması için Bafra Kültür Merkezini kuracağız. Bu ayın içinde ihalesi yapılacaktır. Bafra için her zaman elimizden geleni yaptık. Samsunumuza ve Bafra’mıza kim taş üstüne taş koyduysa hepsinden ALLAH razı olsun. Ebedi aleme intikal etmiş olanları da rahmet ve şükranla anıyorum. “ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.