Başkan Yılmaz Bafra TSO’ yu Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz Bafra TSO’ yu Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

A+A-

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Yılmaz Bafra’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle sizleri Göksel Başar ve ekibini tebrik ediyorum. Bafra'da yeni bir dönem başlattınız. Ortaya koyduğunuz çalışmalar ve hedefleriniz doğrultusundaki çalışmalar Samsun’da da dikkat çekiyor, Samsun TSO çevrelerinde de konuşuluyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve başarılı olacağınıza da yürekten inanıyorum" dedi

Bafra ve Çarşamba’nın tarımsal potansiyelleri ile dikkat çeken iki ilçe olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu ilçeler şimdi sanayileri ile de dikkat çekiyor. Bu iki ilçe yaklaşık bir milyonu aşan bir yerleşke oluyor. Bu iki büyük ilçe ile birlikte samsunun yapacağı hamleleri birlikte bir bütün olarak yapacak olursak önümüzdeki yıllarda çok büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Elimizde su, şeker ve un var hamdolsun. Tecrübeyle ilgili sıkıntımızda yok. Proje birikimi de var yani sadece ortaya helvayı yapmak kalıyor ve ben birlikte bu helvayı çok çok iyi bir şekilde yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise “Öncelikle Odamıza yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden ötürü şahsım, yönetim kurulum ve Oda Camiam adına teşekkür ediyorum.

Odamız 1600 üyesiyle Bafra,19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerine de hizmet veren bir bölge Odasıdır.

Kurucusu olduğumuz Bafra Organize Sanayi Bölgesi 1997 yılında kurulmuş olup,%36 lık en büyük hissesi Odamıza aittir. Bafra OSB’de 13 Firma faal durumda ve üretim yapmakta,3 firma inşaat halinde ve 5 firma proje aşamasındadır.3 Firma ise müracaat etmiş olup, OSB Başkanlığımızca değerlendirme durumundadır.

İlçemiz Türkiye’nin En önemli delta ovalarından olması sebebi ile tarımsal üretim ön plandadır, buna bağlı olarak ta tarıma dayalı sanayi gelişmektedir.

İlçemize Üniversite Kampüsü kurulması konusunda önemli bir adım atılmıştır. Çetinkaya Beldesinde oluşturulan kampüs alanında, Turizm Fakültesinin inşası Bafralı Astaş Grubu tarafından tamamlanmıştır. Vedat ve Kaya Aşçı kardeşlere ve tüm Aşçı ailesine bu konuda sizin huzurunda bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

İlçemize 2. Fakülte kazandırılması konusunda “Bafra Uygulamalı Bilimler fakültesi” ön inceleme raporu hazırlanmış olup, çalışmalara devam edilmektedir” dedi.

dsc_3953.jpgdsc_9120.jpgdsc_9126.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum