BAŞKAN YILMAZ 19MAYISLI MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ 19MAYISLI MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs ilçesinden gelen konuklarını Samsunum-1 Gemisi’nde ağırladı.

A+A-

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren, İl Genel Meclis Üyeleri Bayram Konuş ve Hüseyin Çiçek, AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri, muhtar dernekleri ile köy ve mahalle muhtarları ve aynı zamanda Kösedik Köyü İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Yılmaz’ın konuğu oldular.
Gezi sırasında misafirlerine yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, yeni çıkan yerel yönetimlerle ilgili yasaya değinerek şunları söyledi: “Hiç birinizin endişesi olmasın. Hiç endişe etmeyin. Bu yeni yasa ile her türlü hizmet daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sizlerle buluşacak. Sayın Başbakanımız bu işi en iyi bilen idarecilerin başında geliyor. O biz tecrübeli yöneticilerine de güvenerek en iyi hizmetin bu yolla götürüleceğini bildiği için bu yasayı hazırlattı. Bize de size güvenerek bu yasayı çıkartıyorum dedi. Bizlerde yılların verdiği tecrübe ve bu yasanın getirdiği avantajları da kullanarak en iyisini yapacağız.”
AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren de Başkan Yılmaz’a kendilerini konuk ettiği için teşekkür ederek, “Sayın Başkan deneyimi ve başarıları ile çok güzel hizmetler verdi. Ben de yeni yasanın hizmetlerin kalitesini artıracağına ve çok daha iyi bir hizmet anlayışı getireceğine yürekten inanıyorum. Şimdiden bu yasanın hepimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Geziye Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Cengiz Atalay da katıldı. Daha sonra başkan Yılmaz konuklarını tek tek gezerek onlarla fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.

20130522aw000895_02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.