İstanbul Bafraspor Kulübü Gecesi Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu

İstanbul Bafraspor Kulübü Gecesi Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu

Samsun’un İstanbul’da tek futbol kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü  2024-2025 sezonu buluşma gecesi programı düzenledi.

A+A-

Samsun’un İstanbul’da tek futbol kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü  2024-2025 sezonu buluşma gecesi programı düzenledi.

Bafra LİGHTİNG Onursal Başkanı Nazım Yıldız,
‘’Evlatlarımla Gurur Duyuyorum. Onlar Benim Onurlarım Olmuştur’’

Program İşletmeciliğini Bafralı Kerim Şahin’in yaptığı İstanbul Küçükçekmece’de bulunan  MODA DÜĞÜN DAVET SALONUNDA yapıldı.
İlk olarak Bafralı iş insanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız birlik ve beraberlik mesajlar içeren bir konuşma yaptıktan sonra masaları tek tek dolaştı.
Mikrofon masalardaki davetlilere verildiğinde BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız ve BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız’ın babası BAFRA LİGHTİNG Onursal Başkanı Nazım Yıldız duygu dolu konuşmasında,’’ Evlatlarımla, BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız ve BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız oğullarımın yaptığı çalışmalar ve projeleri görünce, bunlarında sektörde takdir gördüğünde gururlanmamak ve onurlanmamak elde değil. Bu gece çok duyguluyum. Buradaki birlik ve beraberliği gördüm, el ele , gönül gönüle bir şeyler yapılmanın başarıyı arttığını gördüm. Ne mutlu ki evlatlarım beni mahcup etmediler. Rabbim de onları mahcup etmesin. Allah yollarını açık, başarılarını daim, kazançlarını bereketli eylesin. Rabbim herkese, her aileye benim evlatlarım gibi evlatlar nasip etsin" diyerek konuşmasını tamamladı.
Duygulu konuşmanın ardından BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız ve BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız babalarının ellerini öperek, sarılarak birlik ve beraberlik örneği sergilediler.

BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız’ın ise babası BAFRA LİGHTİNG Onursal Başkanı Nazım Yıldız’ı alnından öpmesi salonu dolduran davetliler tarafından takdirle karşılandı.

32-020.jpg27-085.jpg26-089.jpg28-062.jpg29-039.jpg30-049.jpg31-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.