OMÜ Rektörü Fatma Aydın TBMM’deki Açılış Resepsiyonuna Katıldı

OMÜ Rektörü Fatma Aydın TBMM’deki Açılış Resepsiyonuna Katıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, TBMM’nin 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda OMÜ’yü temsil etti. Samsun haber gündeminde yer alan programa siyaset, bürokrasi ve üniversite dünyasından isimler katı

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde Meclis Tören Salonu’nda gerçekleştirilen resepsiyonda Prof. Dr. Fatma Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni temsil etti.

Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, üniversite rektörleri ve davetliler katıldı.

“Yeni yasama yılı hayırlı olsun”

Yeni yasama yılına ilişkin değerlendirmede bulunan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisinin yeni döneminin ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aydın, “Milletimizin iradesinin temsil edildiği Gazi Meclisimizin, yeni dönemde de ülkemizin gelişimine ve geleceğine katkı sağlayacak önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Tüm milletvekillerimize ve Meclis çalışanlarımıza başarılı bir yasama yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resepsiyon, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.
omu-rektoru-002.jpg

omu-rektoru-001.jpg

omu-rektoru.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.