BAŞKAN UYAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

BAŞKAN UYAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüründen Başkan Uyar'a teşekkür plaketi taktim ettiler.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’a Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  Cansu Keskin Karaaslan tarafından plaket takdim edildi.

 Alaçam Gençlik Hizmetliler İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan ve Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan Çoban Alaçam Belediye Başkanı Hadi  Uyar’ı  makamında ziyaret ederek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi taktim ettiler.

Karaaslan,'' Bizlerin her zaman yanında olan, etkinliklerimizde katkı ve katılımlarını esirgemeyen Alaçam Belediye Başkanımız Hadi Uyar Bey’e teşekkür ediyorum''. dedi

Başkan Uyar,’’ Alaçam Belediyesi olarak eğitim ve spor alanlarında  gençlerimize destek olmaya ve imkanlarımız çerçevesinde katkı sağlamaya özen gösteriyoruz. Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlere katılmak, gençlerimizin arasında olmak bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimizi sağlık nesiler olarak yetiştirmemiz ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmamız boynumuzun borcudur. Sizlerin bu başarılı çalışmaları sayesinde gençlerimizi mutlu ve başarılı olduklarını görmek bizleri çok memnun ediyor. Gençlerimize  verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere  çok teşekkür ediyorum,’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.