Başkan Uyar Esnaf Ziyaretinde

Başkan Uyar Esnaf Ziyaretinde

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

 

 

 Her hafta  Çarşamba günleri  halk günleri ile vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Uyar,  halk toplantısının  ardından Çarşamba  pazarı esnafını ziyaret etti.

 

Alaçam Belediyesi  toplantı salonunda düzenlenen halk günlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar , Çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti. 

 

Esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Uyar alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

 

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Uyar , hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Hadi Uyar; “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

Pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Uyar,  pazar esnafımızın sorunlarını çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Hadi Uyar’a ,Uluçay Sedde projesi , pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getirdiler.Esnaflar,Başkan Uyar’a kendilerini ziyaret etmesinden  dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. 

 baskan-uyar-esnaf-ziyaretinde.JPGbaskan-uyar-esnaf-ziyaretinde-001.JPGbaskan-uyar-esnaf-ziyaretinde-002.JPGbaskan-uyar-esnaf-ziyaretinde-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.