BAŞKAN TOPAL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAŞKAN TOPAL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

“Yetki verilirse 19 Mayıs için projelerimiz hazır”

A+A-

Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti 19 Mayıs ilçe teşkilatında düzenlenen törenle Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, AK Partiden 19 Mayıs Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

 

EREN, “İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Ak Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İbrahim Eren, “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde aday adaylığı süreci başladı. Belediye meclis üyeleri aday adaylığı konusunda biraz daha aktif hale gelmeleri gerekir. Bizi rahat ettiren bir partimiz, genel başkanımız ve başbakanımız var. 19 Mayıs olarak aday adaylığı sürecinde birliğimizi beraberliğimizi korumakla her türlü fedakârlığa hazırız, Dereköy Belediye Başkanımızın aday adaylığı ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN TOPAL “19 MAYIS İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

AK Parti 19 Mayıs ilçe teşkilatında yoğun bir kalabalığa seslenen Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, geçmişten bu güne başkanlık dönemini anlattı. Topal “2004‘de il başkanım Fuat Köktaş beni yanına çağırarak ne var ne yok Dereköy’de diye sordu. Bende kendisine beldede aday adayları var dedim. Cevabı bana Ahmet başkan biz seni tanırız Dereköy’ün adayı sensin çalışmalarına başla dedi. 19 Mayıs’la Dereköy’ün arasında hiçbir fark yok, daha önce Dereköy’de belediye Başkan arkadaşlarım bir dönemden sonra başkanlık yapmadı. Cenabı Allah bize ikinci dönemi de Dereköy’de başkanlığı nasip etti. Büyükşehir yasasıyla alakalı sınırlarımız birleşti. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar 12 senemi Ak Partide geçirdim. Büyükşehir yasasıyla beraber Beldemiz kapanacak. 19 Mayıs Belediyesine aday adaylığımı açıklamak için buradayım, sizlerle beraberim, görev verilirse çok konuşan değil çok iş yapan belediye başkanı olarak sizin karşınıza çıkacağım. Belediyecilik örneği Dereköy’de var. Yaptığımız belediye çalışmaları ortada, sizlere hizmet yapmak benim için bir şereftir. Bizi tanıyorsunuz, bizde sizleri tanıyoruz, bize görev verilirse 19 Mayıs’ın nasıl değişeceğini hep birlikte göreceğiz, projelerimiz hazır yetki sizden takdir Allah’tan” şeklinde konuştu. 

dsc_0076.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.