BAŞKAN SARICAOĞLU İDDİALARA SERT BİR DİLLE  CEVAP VERDİ

BAŞKAN SARICAOĞLU İDDİALARA SERT BİR DİLLE CEVAP VERDİ

Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu hakkında çıkan parkları sattı iddialarına sert bir dille cevap verdi.

A+A-

Bazı basın ve yayın organlarında Kavak'taki parkların yandaşlarımıza satıldığı ile alakalı eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün tarafından iddialarda bulunulmakta olduğunu sert bir dile veren Başkan Sarıcaoğlu ,”Bu iddialar tamamen yalandır. Astronot Hüseyin Özdemir Parkı, Yaşar doğu Parkı ve Atatürk Parkı 2886 kanun kapsamında açık ihale usulü ile kiraya verilmiştir "dedi.
 
‘YILLIK 300.000 TL ZARARLARI VAR’
Parklarımızın kiraya verilmesinin tek sebebi senelik belediyeye masrafları 300.000 tl'ye tekamül etmekte olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, " Parklarımızı kiraya vererek hem belediyemiz 300.000 tl den kurtulmuş oldu hem de kira geliri sağlanmış oldu" diye konuştu.
 
‘BU MİLLETE SÖZÜMÜZ VAR’
Biz milletimize seçimlerden önce bir söz söyledik “diyen Sarıcaoğlu, " Hayırlı evlat anasının babasının malına mal katar, hayırsız evlatsa mal satar dedik.Asla bir şey satmadık bundan sonrada satmayacağız. Kavak Belediyesine ait bir şeyler satılacaksa onu en iyi yapan kişinin eski Başkan Şerif Ün olduğunu herkes bilmektedir ve kamuoyuna duyurulur " diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.