Başkan Şahin’e bir gün yetmiyor.

Başkan Şahin’e bir gün yetmiyor.

Günün erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Şahin, gecenin ilerleyen saatlerine kadar aynı tempo ile günü tamamlıyor.

A+A-
Ramazan ayı ile birlikte artan yoğunluğa rağmen, halk günü, çalışma alanları denetimi, esnaf ziyaretleri, mahalle iftarları ve görüşmelerini aksatmadan devam ettiren Başkan Şahin’in bu temposu takdir topluyor.
 
Evinde İftar yapmak yerine mahalle iftarlarını tercih eden, Başkan Şahin’i söz konusu iftarlarda eşi Şükriye Şahin yalnız bırakmıyor.
 
Sabah saatlerinde evinden çıkarak Belediyeye gelen Başkan Şahin, Kurum içi görüşmeler ve değerlendirmelerinin ardından ilçe genelinde sürdürülen asfalt,kaldırım,alt yapı,temizlik,park-bahçe gibi çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alıyor.
 
Başkan Şahin göreve geldiği ilk günden itibaren sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine ise Ramazanda da devam ediyor.
 
Bir araya geldiği esnafları çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendiren Başkan Şahin,kendisinin isteği ile ilki 2012 Ramazanında hayata geçirilen Mahalle İftarlarına ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği hazırlayan aşevini ziyaret ederek yemek dağıtımında yer alıyor.
 
İftar vaktiyle birlikte,mahalle iftar alanına eşi Şükriye Şahin ile birlikte geçen başkan Şahin,burada yer alan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet ediyor.İftar vaktine kadar devam eden sohbetlerde özellikle çocukların gösterdiği ilgi ise dikkat çekiyor.
 
Mahalle iftarının ardından bir süre daha iftar düzenlenen mahallede,muhtar ve vatandaşlarla çay sohbetinde bulunan Başkan Şahin,daha sonra bünyesinde Ak Parti Bafra İlçe başkanı Tuncay Yurduseven,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,İl ve Belediye Meclis Üyeleri,Mahalle muhtarları,Kurum çalışanları ve dernek yöneticilerinin bulunduğu kalabalık bir grupla ilçeye yönelik fikir alış verişinde bulunuyor.
 
Çoğu kez sahur saatlerine kadar devam eden söz konusu sohbetler ilçenin farklı noktalarında neredeyse her akşam devam ediyor.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Bu yoğun koşuşturmaya nasıl ayak uyduruyorsunuz” sorusuna ise “Bafra Benim Sevdam” şeklinde cevaplıyor.
baskanin-1-gunu-(2).jpgbaskanin-1-gunu-(3).jpgbaskanin-1-gunu-(4).jpgbaskanin-1-gunu-(6).jpgbaskanin-1-gunu-(7).jpgbaskanin-1-gunu-(8).jpgbaskanin-1-gunu-(9).jpgbaskanin-1-gunu-(11).jpgbaskanin-1-gunu-(12).jpgbaskanin-1-gunu-(13).jpgbaskanin-1-gunu-(14).jpgbaskanin-1-gunu-(15).jpgbaskanin-1-gunu-(17).jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum