BAŞKAN ŞAHİN’DEN YARALI ASKERİMİZE ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN’DEN YARALI ASKERİMİZE ZİYARET

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında çıkan çatışmada ağır yaralanan Ömür Özsoy'u ziyaret eden Belediye Başkanı Zihni Şahin yaralı asker ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde çıkan çatışmada ağır şekilde yaralan Bafra ilçesi Şeyhulaş köyü nüfusuna kayıtlı askerimiz Ömür Özsoy’u tedavi gördüğü Ankara GATA hastanesinde ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin asker ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; ”Vatan savunmasında hayatını kaybeden yaralan ciğerparemiz canlarımız Mehmetçiklerimiz her zaman başımızın tacıdır. Vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazi olan kardeşlerimize Yüce Mevla’dan şifalar diliyorum.Anklara’da tedavi gören hemşerimiz Ömür Özsoy kardeşimizi ziyaret edip halını hatırını sormak için buraya geldik. Gördüğümüz kadarı ile kardeşimizin sağlık durumu oldukça iyi. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Aynı olayda şehit olan evlatlarımızın ’da ruhları şad olsun. Canımızı yakanların, ocaklarımıza ateş düşürenlerin, yüreklerimizi yakanların yürekleri yansın.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.