BAŞKAN ŞAHİNDEN AMATÖR SPORA DESTEK

BAŞKAN ŞAHİN'DEN AMATÖR SPORA DESTEK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,İlçede faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerini ziyaret ederek, çalışmalarını izledi.

A+A-

Başkan Şahin’e söz konusu ziyaretlerinde 1930 Bafraspor Başkanı Hüseyin Çamaş ve Meclis Üyesi Av.Kemal Şenocak eşlik etti.

Başkan Şahin,Bafra Kapalı Spor Salonunda çalışmalarını devam ettiren Bafra Güreş İhtisas Güreş Kulübü ziyaretinde Güreş Hocaları Ömer Reisli,Fatih Yavuz ve sporcularla görüştü.

Burada Hocalar ve Güreşçilerle bir süre sohbet eden Başkan Şahin, onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

Ata Sporumuzun İlçemizde faaliyet gösteriyor olmasından oldukça mutlu olduğunun altını çizen Başkan Şahin, çocuklarımızın Ata Sporumuza gösterdiği ilgi önemli dedi.

Başkan Şahin daha sonra İlçe Stadyumun yanında bulunan sentetik sahada idmanlarını sürdüren Kızılırmak Spor Kulübünü ziyaret etti.

Bir süre Kızılırmak Spor Kulübünün çalışmalarını izleyen Başkan Şahin teknik ekip Halis Es ve Galip Es’den takımla ilgili bilgi aldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlerimizin spor gibi önemli bir aktivite ile meşgul olmaları, bir çok açıdan umut verici. İlçemizdeki amatör spor çalışmaları aynı zamanda alt yapıya verilen önemi ön plana çıkarıyor. Kızılırmak Spor Kulübümüzde top koşturan çocuklarımızın Samsunspor başta olmak üzere bir çok takımlarca takip edildiğini biliyoruz. Bizlerde İlçemizdeki amatör spor kulüplerimize gerekli desteği sağlamak konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Belediye Başkan Şahin ve 1930 Bafraspor Başkanı Hüseyin Çamaş’ın penaltı atışları ise neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İlçe Stadyumda da incelemelerde bulunarak 1930 Bafraspor Başkanı Hüseyin Çamaş’dan bilgi aldı.

gures-ihtisas-(2).jpggures-ihtisas-(2).20130702172946.jpgkizilirmak-spor-kulubu-(1).jpgkizilirmak-spor-kulubu-(3).jpgkizilirmak-spor-kulubu-(3).20130702173019.jpgkizilirmak-spor-kulubu-(4).jpgstad-inc..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.