BAŞKAN ŞAHİN:BAFRAMİZ GENÇLİK VE SPOR ŞEHRİ OLUYOR

BAŞKAN ŞAHİN:BAFRAMİZ GENÇLİK VE SPOR ŞEHRİ OLUYOR

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin iki önemli yatırım hakkında da müjdeli haberler vererek, Bafra’nın Gençlik ve spor şehri haline geleceğini söyledi.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili şunları söyledi: “ Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç olmak üzere,hemşehrimiz ve milletvekilimiz  Sayın Ahmet Yeni, bölge milletvekillerimiz eski Bakanımız Sayın Mustafa Demir, Pof.Dr. Sayın Tülay Bakır, Sayın Cemal Yılmaz Demir ve Sayın Çağatay Kılıç Bafra’nı her konusunda bizlerin ve insanlarımızın yanında olarak ciddi ve önemli hizmetlerin ilçemize kazandırılmasına imza atıyorlar. İl Başkanımız Sayın Fuat Köktaş, İlçe Başkanımız Sayın Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyelerimiz Bafra’ya hizmetler kazandırılması noktasında her türlü gayreti gösteriyorlar.  Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizde istişareli, koordineli ve uyum içinde hareket ederek Baframıza kazandırılan bu önemli hizmetlere katkı yapıyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç Bey bakanlığı ile ilgli konularda ki tesisleşmede ülkemiz için olduğu kadar Samsunumuz ve özellikle de Baframız için büyük bir şans olmuştur. Sayın Bakanımızın Bakanlığı ile ilgili alanlarda ilçemiz 4 büyük tesis kazanmaktadır. Bunlar çok önemli yatırımlardır. Sayın Bakanımız yer tahsisini Bafra Belediyesi olarak bizim yaptığımız alanda Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezi ile 143.000 metre kare alanı spor alanı ilan ettiğimiz yerde de 11 salonlu 2.500 kişilik modern bir spor salonu yaptırmaktadır. Bu iki tesisimizde bitme aşamasına gelmiştir. Kısa bir süre gençlerimizin, okullarımızın ve spor severlerimizin hizmetlerine sunulacaktır. Ayrıca mevcut şehir stadımızın yanında ki toprak saha ise her yönüyle modern bir futbol kompleksine çevrilmiş ve kulüplerimizin, gençlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Bu vesile ile 2 önemli müjdeyide halkımızla paylaşmak istiyorum. 143.000 metrekare alanı spor alanı ilan ettiğimiz yerde Gençlik ve spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç tarafından yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve yeni şehir stadı yapılacaktır.  Bu iki tesisimizin de ihale aşamaları tamamlanmıştır. İlçemiz bu 4 tesis ile gençlik ve spor merkezi haline gelecektir. Sayın Bakanımıza ve hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, istişareli ve uyumlu çalışarak kazanan Baframız ve insanlarımız olmuştur. Tüm Bu tesislerimizin Baframıza ve insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

bafra-kapali-yuzme-havuzu-ihalesi-yapildi-69979.jpgbakan-suat-kilicin-bafra-ziyareti---06.04.2012-(16).jpgbfr_2861.jpgbfr_9211.jpgbfr_9297.jpgdsc_3337.jpgdsc_3337.20131113112338.jpgdsc_7022.jpggenclik-merkezi-_panorama1.jpggenclik-merkezi-_panorama1.20131113112621.jpgstad-ornek.jpegsuat_kilic_yeni_yapilacak_statlari_tanitti_h5492.jpgw_800_yari_olimpik_yuzme_havuzu_21-06-2012_(74).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.