BAŞKAN ŞAHİN:15 TEMMUZ DİRİLİŞ 16 NİSAN YÜKSELİŞTİR

BAŞKAN ŞAHİN:15 TEMMUZ DİRİLİŞ 16 NİSAN YÜKSELİŞTİR

Bafra Belediye Başkanı AK Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Alpay Kesim, Yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleriyle beraber aralarında

A+A-

 Balıklar, Sarıkaya, Şeyhören, Altınova ve Yeşilyazı mahalleleri olmak üzere 5 mahalleyi ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdiler. Başkan Şahin ve beraberindekileri mahalle muhtarları ve kalabalık vatandaş grubu karşıladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: Anayasanın 18 maddesini tartışmak bu konuda açıklamalar yapmak yerine sürekli milletimize yanlış bilgiler verildi. Bu yalanlardan arasında rejim yıkılıyor, eyalet sistemi gelecek gibi vahim sözlerde var. Cumhurbaşkanımız sürekli ifade etti.

Başbakanımız her yerde söyledi. AK Parti ailesinin tüm yetkilileri olarak

meydanlarda söyledik. Bir kez daha söylüyorum. Türkiye'nin rejim meselesi 1923'te bitmiştir, Büyük Önder Atatürk’ün liderliğinde İstiklal Savaşımız kazanılmış ve cumhuriyetimiz kurulmuştur, Ankara başkenttir, dilimiz Türkçedir, bayrağımız ayyıldızlı al bayraktır. Türkiye milletiyle, ülkesiyle bölünmez bir bütündür. Bugünlerde artık başka bir şey bulamayanlar, 'Türkiye eyalet sistemine geçecek' diyorlar, şimdi onu yaymaya başlıyorlar. 'Eyalet sistemi' dediğiniz şey bir merkezi hükümet olur, federal hükümet, bir de hükümetçikler olur. Eyalet sistemi budur. Eyalet sisteminde Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanında bir de Samsun’da, Bursa’da, Erzurum’da ya da başka bir ilimiz de bir yerel veya federal hükümet olur.  Öyle bir şey var mı? Türkiye'nin cumhuriyetle beraber üniter devlet yapısı, anayasanın ilk üç maddesinde tanımlanmıştır, yerini almıştır. Bunun üzerine tartışma yapmak bu ülkeye çok büyük haksızlıktır. AK Parti Hükümeti olarak PKK, FETÖ, DAEŞ bütün şer odakları ile verdiğimiz mücadelemiz bayrak, millet, üniter devlet mücadelesidir. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin sözlerini şöyle tamamladı: Biz Cumhuriyetimiz için, 1000 yıllık kardeşliğimiz, 2023-2053-2071 hedefleri, için evet diyoruz. Biz milletimiz için devletimizin bekası ve geleceği için evet diyoruz. Biz hızlı icraatlar yapılması, koalisyonların bitmesi, bağımsız ve tarafsız bir yargı, güçlü meclis ve güçlü bir hükümet için evet diyoruz. Biz çift başlılığın sona ermesi, hızlı kalkınma ve gelişme için evet diyoruz. Bundan kimler rahatsız olur. Ülkemizi bölmek parçalamak, isteyenler, terör örgütleri rahatsız olur. Bunlar PKK-FETÖ-DAEŞ-DHKP-C- HDP ve onlara emir verenler rahatsız olur. Bunlar anayasa değişikliği için ne diyor hayır diyorlar. Milletimiz evet diyerek evetten yana olarak gereken cevabı zaten vermektedir.16 Nisanda da Sandıkta verecektir. Buradan CHP, MHP, BBP, Saadet Partisi, DP’ye gönül vermiş hemşerilerime sesleniyorum. Bu bir parti seçimi değildir. 16 Nisanda evet diyelim. Türkiye ve milletimiz bir kez daha kazansın. 15 Temmuzda her partiden insanımız direniş gösterdi şimdi 16 Nisanda ise yükselişi göstermeliyiz. Benim hemşerilerimden ricam budur.

baskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-001.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-002.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-003.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-004.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-005.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-006.jpgbaskan-sahin15-temmuz-dirilis-16-nisan-yukselistir-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.