BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zihni Şahin 30 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

 Esnaf ve köy ziyaretlerini ile teşkilatı ile devam eden Başkan Şahin dünde Samsun Milletvekili Ahmet Yeni`nin katılımlarıyla da Seçim Koordinasyon merkezinde yapılan toplantıdan sonra esnaf ziyaretlerine devam ettiler.

Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belde belediye Başkanları ve partililer Esnaf ziyaretleri, Yeni Hastane ziyareti ve Memur sen ziyaretinin ardından ise akşamda köy ziyaretlerinde bulundular.

Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle Bafra`mıza yapılan her hizmette imzası olan vekilimiz ve hemşerimiz Sayın Ahmet Yeni Bey`e çok teşekkür ediyorum. Vekilimiz sayın Ahmet yeni,  teşkilatlarımız, Bakanımız, Samsun milletvekillerimiz, Samsun Büyükşehir belediye başkanımız ve hükümetimiz ile Bafra`mız daha çok sayıda önemli hizmete kavuşacaktır. Bu birlik ve beraberlik ten köyleri, beldeleri ve ilçe merkezi ile birlikte Bafra`mız kazançlı çıkacaktır. Hedefimiz Daima Millet, Daima Bafra ve Daima Hizmet olacaktır. “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.