BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR

BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin vatandaşlarla beraber olmaya devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Gazipaşa, Fatih ve Gökçesu mahallelerini ziyaret ederken, ilçedeki okulların hazırladığı 3 sergini açılışına katıldı. Başkan Şahin Lokantacılar Derneği ve Sürmeli Mahallesi Derneği ile 2 ayrı iftar yemeğinde de hemşerileriyle beraber oldu. Başkan Şahin 280.000 metrekare alana sahip Bafra Asri Mezarlıkta ki temizlik ve bakım çalışmalarını yerini inceledi, Bafra Belediyesi’ne ait aşevinde ise ihtiyaç sahibi ailelere yemek yardımında yemek dağıttı.

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, önemli açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “Göreve geldiğim günden bugüne geçen 8 yılda her zaman halkımızla bir ve beraber oldum. Vatandaşlarımızın mutlu ve acılı günlerini paylaştık. Hiçbir ayırım yapmadan toplumumuzun tüm kesimleriyle ‘Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz’ anlayışı içerisinde olduk. Halkımızın her ferdini kucaklamaya çalıştık. Halkımızla bir ve beraber olmanın yanında muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli istişare içerisinde hareket ettik. Bafra dışında ki hemşerilerimizin etkinliklerine katıldık. İlçemizde düzenlenen tüm etkinliklere destek verdik.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “İnsan merkezli bir belediyecilik yürüttük. İnsanlarımızın hizmet beklenti çıtası yükselmiştir. Bunun farkındayız. Tüm imkânlarımızla bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bafra için düşündüğümüz önemli projeler bir bir hayata geçecektir. Kızılırmak Sedde Projesi, Otogar, Sebze ve Meyve Hali bu projelerin en önemlileridir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bey söz vermiştir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetler halkımızla buluşacaktır. Ayrıca yaklaşık 1 ay sonra ilçemizde yeni bir asfalt seferberliği başlatacağız. Yollarımızda ki problemler de azalacaktır.”

baskan-sahin-ziyaretlerine-ara-vermiyor.jpgbaskan-sahin-ziyaretlerine-ara-vermiyor-001.jpgbaskan-sahin-ziyaretlerine-ara-vermiyor-002.jpgbaskan-sahin-ziyaretlerine-ara-vermiyor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.