Başkan Şahin : Yeni Parklar Yaptık, Çocuk Oyun Gruplarını Yeniledik

Başkan Şahin : Yeni Parklar Yaptık, Çocuk Oyun Gruplarını Yeniledik

Başkan Şahin : Yeni Parklar Yaptık, Çocuk Oyun Gruplarını Yeniledik

A+A-

Bafra Belediyesinin, Başkan Şahin döneminde dinlenme parkları, çocuk oyun grupları, çevre düzenlemeleri, yeşil alan oluşturma ve fitnes grupları konusunda çok ciddi çalışmalar yaptığı görüldü. Başkan Zihni Şahin bu çalışmalar hakkında şunları söyledi: “ Bafra Belediyesi olarak Park, bahçe, çocuk oyun alanları ve çevre düzenlemelerine büyük önem verdik. Adnan menderes Parkının tamamen restore edilmesi, spor ve oyun alanlarının oluşturulması, Bafra Girişi peyzaj projesi ve kent meydanının tamamlanması, çocuk oyun parklarında kauçuk zemin uygulamalarının yanında, Ali Kale Turistik tesislerinde ki çocuk oyun grubu da yenilenmiştik.  Fatih Mahallemizde iki ve Tabakhane mahallemizde ise bir yeni park kurduk. Çocuk oyun parklarımızı ise düzenli olarak yeniledik.  Ayrıca 33 projemiz olarakta Alparslan Türkeş Parkı yenileme projesine başladık. 3 mahallemizde ise 3 büyük dinlenme ve çocuk oyun parkı proesi hazırladık.

Çevreye duyarlı bir Belediyecilik kapsamında Atatürk ve Duha Sertkaya bulvarında saksı içinde aydınlatma direklerine 150 adet sarkık Petunya astık. Ali Kale turistik tesislerimizde, Musa Cevher Dudayev Bulvarında ve çeşitli caddelerimizin orta refüjlerinde,  Kavşaklarda, Okul Bahçelerimizde ve Sedde de ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları yapıldı.

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN 2 ÇOCUK OYUN PARKI

Hepimiz birer engelli adayıyız. Hayatın içinden engelli insanlarımızı için engelleri kaldırmaya çalışmalıyız. Adnan Menderes Parkında ve Asırlık Büyük parkta Engelli çocuk oyun grupları kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

HALKIMIZIN SPOR YAPMASINA KATKI SAĞLAMAK İÇİN FİTNES GRUPLARI KURDUK

İlçemizde başta  Adnan Menderes Parkı, Alparslan Türkeş Parkı, Çamlık mesire alanı, Asırlık Büyük Park, Bafra Şehir stadı ve çeşitli alanlarda genç yaşıl, bay ve bayan hemşehrilerimizin spor yapmaları ve aktivite içerisinde olmaları için fitnes alanları oluşturduk. Bu alanlarımızı sürekli artırıyoruz.

1-(1).20131110123603.jpg1-(2).20131110123616.jpgadnan-menderes-parki-(6).20131110123627.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.