BAŞKAN ŞAHİN YENİ HİZMETLERİ AÇIKLADI

BAŞKAN ŞAHİN YENİ HİZMETLERİ AÇIKLADI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra’da yapılacak olan yeni hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

A+A-

Başkan Şahin, ”Emekliler ve yaşlılarımız için İkinci Bahar Lokali çalışmalarımız başladı. İnşaatına kısa bir süre sonra başlayacağız. Kızılırmak mahallemizde kaldırım çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında asfaltlarını yapacağız. Daha sonra ise Dededağı mahallemizde asfalt çalışmasını gerçekleştireceğiz. Çarşı Camii ve Ayakkabıcılar Arastasında baskı beton çalışmalarımız ise devam etmektedir. Ayrıca Kadın Koordinasyon Merkezi kuracağız. Burası kadınlarımız için yeni bir yaşam alanı olacak. Burada spordan dinlenme alanlarına kadar pek çok etkinlikleri yapabilecekleri yerler olacak” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Asfalt, kaldırım, beton yol ve baskı yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız Kızılırmak Mahallesi, Çarşı camii ve ayakkabıcılar arastasında devam ediyor. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı etrafı ve meydanın içinde düzenlemeler yapacağız. Baskı yol çalışmalarımız ise Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddelerinde devam edecek. Kızılırmak mahallemizde asfalt çalışmalarımız tamamlandığında ise Dededağ mahallemizde asfaltlama yapacağız” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarında iki önemli projenin de müjdesini vererek şunları söyledi: “Emekliler ve yaşlılarımızın faydalanacağı ikinci Bahar Lokali’nin çalışmaları tamamlandı. Bu yıl bitmeden inşaatına başlayacağız. Ayrıca kadınlarımıza yönelik bir yaşam merkezi kuruyoruz. Burada spordan dinlenme alanlarına kadar pek çok etkinliğinde yapılacağı yerler olacak. Kadınlarımız buralardan yararlanacak.” dedi

ikinci-bahar-lokali-03.jpgikinci-bahar-lokali-02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.