BAŞKAN ŞAHİN VEKİL KIRCALI İLE YOL ÇAKILLAMA ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

BAŞKAN ŞAHİN VEKİL KIRCALI İLE YOL ÇAKILLAMA ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol ve kaldırım bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

A+A-

Belediye ekipleri bu çalışmalar dâhilinde Dededağ Mahallesi ara sokak yollarının kodlarını ayarlayarak yolların su tutmasının önüne geçti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları Ak Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı ve Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ile birlikte yerinde inceledi. Dededağ Mahallesi sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan heyet, çalışma yapılan sokakları gezdi. Daha sonra mahallelinin diğer sorunlarını dinledi.

 

Konu hakkında konuşan Başkan Şahin: ''İlçemiz genelinde yürüttüğümüz Fen İşleri çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz yağan yağmurdan zarar gören ve bozulan yolları greyderle silerek çakıllama ve yol onarım çalışmalarını sürdürüyor. Biz de bugün vekilimiz Orhan Kırcalı ve ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven ile birlikte bu çalışmaları ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte olduk, onlar ile hasb-i hal ettik. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalarımız en iyi şekilde hizmet vermek adına aralıksız devam edecek'' dedi.

cakillama-calismasi-(2).jpgcakillama-calismasi-(3).jpgcakillama-calismasi-(4).jpgcakillama-calismasi-(5).jpgcakillama-calismasi-(6).jpgcakillama-calismasi-(7).jpgcakillama-calismasi-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.