BAŞKAN ŞAHİN TARIM FUARI’NDA

BAŞKAN ŞAHİN TARIM FUARI’NDA

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Tüyap Samsun Fuar Ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Tüyap Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

A+A-

Fuar 16-20 Eylül tarihleri arası fuar ziyaret edilebilecek. Başkan Şahin yaptığı ziyarette Bafra standı ve diğer stantları ziyaret etti. Başkan Şahin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun ile beraber fuarda standları gezdi.

 

Başkan Şahin burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çok güzel bir fuar oldu. Burada stantlarımız vardı. Onları da İlçe tarım müdürümüz ve hemşehrilerimle birlikte ziyaret ettik. Tarım, Bafra’mız için çok önemli bir potansiyelimiz. Bu nedenle tarıma büyük önem veriyoruz. Bafra Belediyesi olarak önümüzde ki yıl çok yönlü istişareler ile bu konuda bir fuar düşünüyoruz. Toplumun her kesiminden görüş alacağız. Bafra’mızın tanıtımı ve tarımı için büyük bir çalışma daha yapacağız.”

tarim_fuari-(2).jpgtarim_fuari-(3).jpgtarim_fuari-(4).jpgtarim_fuari-(5).jpgtarim_fuari-(6).jpgtarim_fuari-(7).jpgtarim_fuari-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.