BAŞKAN ŞAHİN STARTI VERDİ

BAŞKAN ŞAHİN STARTI VERDİ

Bu yaz asfalt, kaldırım ve beton yol çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilk startı Tabakhane mahallesinden verdi.

A+A-

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tabakhane Muhtarı Serdar Gürpınar ile birlikte Tabakhane Mahallesi Emirefendi Caddesi’nde kaldırım çalışmalarını inceledi. Caddede şu an kaldırım sökümü yapılıyor, kaldırım çalışması sonrası asfalt yapılacak.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizde doğal gaz çalışmaları % 90 oranında tamamlandı. Yollarımızda da çok ciddi bozulmalar oldu. Asfalt bir kere bozuldu mu artık bir daha eskisi gibi kalmıyor. Yenilemek gerekiyor. Biz de hazırlıklarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bu yaz döneminde 100.000 tona yakın asfalt yapacağız. Geçtiğimiz 4 yılda da 300.000 ton asfalt yapmıştık. Toplam 400.000 ton asfalta ulaşmış olacağız. Ayrıca kaldırım çalışmalarını da başlattık. Tabakhane mahallemizden bu çalışmalar devam edecek ve diğer mahallelerimizde de yapacağız. Asfalt ve kaldırımı, kurduğumuz kendi tesislerimizde üretiyoruz. Asfalt ve kaldırım yapımında aldığımız iş makinesi ve araçlarımızı kullanıyoruz. Asfalt ve kaldırımları da kendi personellerimiz yapıyor. İnşallah bu yaz yol problemimizi en aza indireceğiz. Yeni mahalle olan köylerimizde de beton yol çalışmalarımız olacak. Temizlik çalışmalarına önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde 400’den fazla çöp konteynırı alarak hizmete soktuk. Yeni temizlik araçları alacağız. Geniş bir alana hizmet ediyoruz. Bu hizmetimizde daha verimli olmak için eksikliklerimizi tamamlıyoruz.”

tabakhane-kaldirim-(2).jpgtabakhane-kaldirim-(3).jpgtabakhane-kaldirim-(4).jpgtabakhane-kaldirim-(5).jpgtabakhane-kaldirim-(6).jpgtabakhane-kaldirim-(7).jpgtabakhane-kaldirim-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.