BAŞKAN ŞAHİN: SONSUZ ACIMIZ DEVAM EDİYOR, HOCALARIMIZI UNUTMAYACAĞIZ

BAŞKAN ŞAHİN: SONSUZ ACIMIZ DEVAM EDİYOR, HOCALARIMIZI UNUTMAYACAĞIZ

25 Mart 2008 tarihinde hunharca bir saldırı sonucunda şehit edilen 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt vefatlarının 9. yılında unutulmadı.

A+A-

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin merhum Sedat Gezer ve İsmail Kurt’un vefatlarının 9. yılı nedeniyle billboardlarda bu büyük acıyı paylaştı ve bir mesaj yayınladı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yayınladığı mesajda şunları söyledi: “Sedat Gezer ve İsmail Kurt hocalarımız 9 yıl önce haince ve vahşice bir saldırı sonucunda hayatlarını kaybettiler. Görevlerini yapmak, Bafrasporumuza hizmet etmekten başka hiçbir düşünceleri olmayan iki hocamız bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Değerli eşleri, evlatları ve ailelerine bir kez daha sabırlar ve başsağlığı diliyorum. İki masum insanı hunharca saldırı sonrası vefat etmesi ailelerimizi yıkmıştır, çocuklarımızı yetim bırakmıştır. İlçemize ve spora büyük zarar vermiştir. Bu zararları bir şekilde telafi edebiliriz. Ama iki değerli ve masum insanı geri getiremeyiz. Ailelerimizin acılarını sona erdiremeyiz. İnsanlık ve spor adına yaşadığımız bu tarifsiz acıyı ilk günkü gibi hissediyoruz. Rahmet ve şükranla andığımız Sedat Gezer ve İsmail Kurt hocalarımızı asla unutmayacağız. Değerli ailelerimize saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.