Başkan Şahin Samsunsporlu ailelerle buluştu

Başkan Şahin Samsunsporlu ailelerle buluştu

Zihni Şahin: Samsunspor hak ettiğini alacak

A+A-

Samsunsporlu Aileler Platformu ile akşam yemeğinde bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Samsunspor’u güzel günler bekliyor” dedi.

Lezzetli Döner adlı restorantta Samsunspor'a gönül veren taraftarlar ve onların aileleriyle bir araya gelerek Samsunspor hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Samsunspor kulübünün yeni yapılanmasıyla birlikte şehrin havası değişti. Başkanımız İsmail  Uyanık beyin tekrar başkan olması taraftarımızın beklentilerini yükseltti. Bizlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yaparak Samsunspor’umuzun hak ettiği yerlere gelmesi için çabalayacağız. Kentin en önemli, en değerli markası olan bu kulübün yeri Süper Lig’dir. Bunun için hiç bir fedakarlıktan kaçmayacağız. İnşallah en kısa zamanda Süper Lig'de Samsunspor sesleri yükselecek” dedi.

Samsunsporlu taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şahin’e kulübe yaptığı desteklerden dolayı plaket verilirken hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından program sona erdi.

baskan-sahin-samsunsporlu-ailelerle-bulustu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.