BAŞKAN ŞAHİN: ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

BAŞKAN ŞAHİN: ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Şahin mesajında” Millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e "Başöğretmenlik" unvanının verildiği bu önemli günde, hepimiz başöğretmen Atatürk’ün emanetlerini yaşatmaya kararlıyız” dedi. Başkan Şahin mesajında şehitlerimizi, şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi ile kendi öğretmenlerini de unutmadı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “ 24 Kasım milli mekteplerimizin açıldığı ve Büyük önder Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği önemli bir tarihtir. Bu önemli tarihte bir kez daha hatırlamamız gerekir ki;  hepimiz anne ve babalarımızdan sonra bir öğretmenin eseriyiz. Doktor, bilim adamı, siyasetçi, yönetici, mühendis, memur, işçi, ziraatçı, nakliyeci, şoför, eğitimci, berber, fırıncı kısacası her meslek grubunun ferdi olarak üzerimizde öğretmenlerimizin büyük hakları ve emekleri bulunmaktadır. Bu kutsal mesleğin bir ferdi olmaktan dolayı her zaman onur ve mutluluk duydum. Hayatın en güzel duygusu çocuklarımıza yardımcı olmaktır. Bu duyguyu yaşamış ve Onlarla beraber olmak ile bu kutsal mesleği yapmaktan dolayı mutluluk her anımda duydum. Öğretmenlerimiz cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatıdır. Onların varlıkları hepimizin mutluluğudur.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mesajını şöyle tamamladı: “.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde yurt içinde ve dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımız sunuyorum.  Üzerimde hakkı olan öğretmenlerim ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.  Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.