BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ YAPTI

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ YAPTI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Çetinkaya Mahallesinde bulunan İMKB ŞEHİT EROL HASPULAT YATILI BÖLGE ORTAOKULUNU ziyaret etti.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Çetinkaya Mahallesinde bulunan İMKB ŞEHİT EROL HASPULAT YATILI BÖLGE ORTAOKULUNU ziyaret etti. Başkan Şahin burada öğlen yemeğini öğrencilerle birlikte yedi. Eline tabldot alarak öğrencilerle birlikte sıraya girdi. Başkan Şahin’i gören öğrenciler büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadılar. Yemek boyunca ve sonrasında başkan Şahin ve öğrenciler bol bol sohbet ettiler ve hatıra resimleri çekindiler. Başkan Şahin’e okul müdürü Cavit Ovalı refakat etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Yıllarca öğretmenlik yaptım. Öğrencilerimizle birlikte olduk. Binlerce anımız oldu. Binlerce öğrencimiz yetişti. Bugün bakanlıklara, genel müdürlüklere, çeşitli kurum ve kuruluşlara kısacası nereye gitsem bir öğrencim ile karşılaşıyorum. Onları bir yerlerde görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Belediye başkanı olduktan sonrada hemşerilerimle olduğu gibi Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okullarımız ile ilişkimizi hiç kesmedim. Bir arada olmaya devam ettik. Okullarımızın her faaliyetine destek oluyoruz. Belediye olarak öğrencilerimizin faydalanacağı çeşitli etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimizden tiyatrolarımız devam ediyor. Başka etkinliklerde yapacağız. Öğrencilerimizle birlikte olduk. Sohbet ettik. Büyük mutluluk duydum. Hepsine sağlıklı ve başarılarla dolu yıllar diliyor, bir kez daha tüm öğrencilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize sevgilerimi sunuyorum.”

baskan-1-003.jpgbaskan-2-003.jpgbaskan-3-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.