BAŞKAN ŞAHİN ÖDÜLLENDİRDİ.

BAŞKAN ŞAHİN ÖDÜLLENDİRDİ.

Polonya'da düzenlenen Avrupa Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Akhisar Belediye spor bünyesinde güreşen Bafralı sporcular Doğuş Ayazcı ve Furkan Bayrak, üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atarak Bafra’nın gururu oldular.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de gurur yaşatan genç güreşçileri makamında kabul ederek yarım altın, çiçekler ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Başkan Şahin yaptığı konuşmada, ’’Polonya'nın Katoviçe kentinde 17-22 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nda Akhisar Belediyespor adına güreşen Bafralı güreşçilerimiz  Doğuş Ayazcı ve Furkan Bayrak, üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Milli Takımlar düzeyinde ülkemizi Polonya'da temsil eden Doğuş ve Furkan, üçüncülük maçı için mindere çıktı. 50 kiloda Doğuş Ayazcı ve 74 kiloda Furkan Bayrak rakiplerini mağlup ederek, Avrupa üçüncüsü oldu ve büyük bir başarıya imza atarak Bafra’mızın gururu ve onuru oldular. Onların yetişmesinde büyük emeği bulunan en başta antrenörleri Ömer Reis, Fatih Yavuz, Tamer Turan’ı tebrik ediyorum. Özveride bulunan aileleri ile gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Onlardan ileride Bafra ilçesine Avrupa ve Dünya Şampiyonluk başarılarını getirmelerini diliyorum.’’ dedi.

Avrupa Üçüncüsü güreşçiler de Başka Şahin’e ve Akhisar Belediye spor Kulübü’ne güreş sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkanlık makamında yapılan mini kutlamaya ayrıca Bafra Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, güreş antrenörleri Ömer Reis, Fatih Yavuz, Tamer Turan ile güreşçi aileleri katıldı.

baskan-sahin-odullendirdi..JPGbaskan-sahin-odullendirdi.-001.JPGbaskan-sahin-odullendirdi.-002.JPGbaskan-sahin-odullendirdi.-003.JPGbaskan-sahin-odullendirdi.-004.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.