BAŞKAN ŞAHİN: MUHSİN YAZICIOĞLU ÖRNEK BİR İNSANDI

BAŞKAN ŞAHİN: MUHSİN YAZICIOĞLU ÖRNEK BİR İNSANDI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 25 Mart 2009 yılında kaybettiğimiz BBP lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 9. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-
Başkan Şahin mesajında “Acısını her zaman yaşadığım, Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu önemli bir devlet adamı olmanın ötesinde bir gönül insanı dava adamı ve örnek bir şahsiyetti” dedi.
 
 
 
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu, tanımaktan ve birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum, sayısız anıyı ve birlikteliği paylaştığım bir büyük insandı. Merhum Yazıcıoğlu yiğit, donanımlı, bilgili, yüreği devletimiz, vatanımız, bayrağımız, milletimiz ve dini İslam için atan bir liderdi. Hayatını bu ülküler içinde geçirdi. Her zorluğa göğüs gerdi. Bu idealler için her türlü mücadeleyi verdi.” Dedi.
 
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mesajını şöyle tamamladı: “Sevgi ve saygımı ömrümün sonuna kadar devam ettireceğim, BBP Kurucusu ve lideri, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı, gönüllerin insanı, örnek Şahsiyet, şehit lider MUHSİN YAZICIOĞLU'nu şehadetinin 9. yılında rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum. Rabbim mekânını cennet etsin. Saygıdeğer eşine, çocuklarına, aziz milletimize, BBP camiasına, Alperen Ocakları ve Ülkü Ocaklarına bir kez daha başsağlığı dileklerimi sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.