BAŞKAN ŞAHİN MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN ŞAHİN MAZBATASINI ALDI

Ak Partiden 2.kez Belediye Başkanı Seçilen Zihni Şahin, Belediye Binası Önünde Yapılan Mazbata Töreninin Ardından Görevine Tekrar Başladı.

A+A-

Bafra Belediye Binası önünde yapılan törene Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Ak Parti Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Belediye çalışanları ve Bafralı vatandaşlar katıldı.
Zihni Şahin yaptığı konuşmada , ‘’ Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanım, Alaçam ve Belde Belediye Başkanlarım, Sivil Toplumun çok değerli başkan ve yöneticileri, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı ve Yönetimi, Çok kıymetli yeni seçilen meclis üyelerimiz ve Muhtarlarımız, Çok kıymetli Bafra Belediyesi Çalışanları, hanımefendiler, beyefendiler, çok kıymetli hemşerilerim düzenlemiş olduğunuz törenimize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Çok değerli hemşerilerim, 2. defa bize güven duyarak büyük destek verdiniz ve bizleri onurlandırdınız. Öncelikle bu görevi alarak Bafra’mıza, İnsanımıza, Milletimize hizmet etme fırsatı verdiği için Allah’ıma şükrediyorum.  Değerli kardeşlerim kısaca şunu ifade edeyim, Biz artık Bafra olarak da ve tabi Samsun bütün şehir olduktan sonra bizimde hizmet alanımız genişledi. Artık Bafra’da bütün şehir yasası ile beraber Sarpun, Yenialan, Karakütük, Esençay, Çalkıy, Kelikler, Yeşilyazı, Yeşilköy, Elifli, mahalleleri ve diğer saymadığım bütün mahalleler Bafra Belediyesinden hizmet alacak. Bu duygularla belediye içerisinden ve halkımızdan, bu hizmetlerin gerçekleşmesinde bizlere destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim seçimlerin sonuçları itibari ile sizler için, Bafra’mız, Samsunumuz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.’’ dedi. 
Ardından konuşmaya gelen Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, ‘’ Bafra, Samsun ve Türkiye 30 Martta bir karar verdi. Vermiş olduğu bu karar Türkiye’nin İstiklalin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın devamı noktasındadır hayırlı uğurlu olsun’’ şeklinde konuştu.
Tören, Bafra Müftüsü Burhan Keleşin yaptığı dua ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.