BAŞKAN ŞAHİN İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN ŞAHİN İNCELEMELERDE BULUNDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kilitli Parke Taşı ve Bordür Üretim Tesisleri’nde ki çalışmaları, tesisleri ziyaret ederek yerinde inceledi.

A+A-

. İncelemeye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş’da katıldı. Başkan Şahin ayrıca Kızılırmak Mahallesi’nde devam eden asfalt yama çalışmalarını da takip etti.

Yapılan doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt yama çalışmalarına başlandı. Daha önce Gazipaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmalar Kızılırmak Mahallesi’nde devam ediyor. Yapılan çalışmaları Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile birlikte yerinde inceledi.

Başkan Şahin çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Doğalgaz hatları döşenmesi sırasında yollarımız ciddi manada bozuldu. Vatandaşlarımız çok zahmet çekiyor. Bizler de içinde bulunduğumuz şartlar ve mevsimsel nedenlerle yeterli çalışma yapamadık. Daha önce Gazipaşa Mahallemizde çalışmalar yapılmıştı. Şimdi Kızılırmak Mahallemizde çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar Çilhane Mahallemizde devam edecek. Bu çalışmaları elbette yeterli görmüyoruz. Ama bu aralar havaların iyi olması nedeniyle yama çalışmalarını başlattık. İnşallah yaz mevsiminde asfalt ve kaldırım çalışmalarına daha çok ağırlık vereceğiz.” dedi.


incelemeler-(3).jpgincelemeler-(9).jpgincelemeler-(7).jpgincelemeler-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.