BAŞKAN ŞAHİN İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞAHİN İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK’U ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Başkan Tok Başkan Şahin’e İlkadım ilçesinin simgesi haline gelen Saat Kulesinin üç boyutlu maketini hediye etti. Başkan Şahin’i makamında ağırlayan Tok projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamasında şunları söyledi: “ Öncelikle İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok Bey’e ilgisi ve güzel misafirperverliği için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığı güzel hizmetler ve başarıları için tebrik ediyorum. Samsunumuzda 17 ilçe ve büyük şehir belediye başkanımız olarak hepimizin ortak hedefi hizmet etmektir. Milletimize en iyi ve güzel sunmaktır. Zaman zaman karşılıklı ziyaretler yapıyor ve bir araya geliyoruz. İstişarelerde bulunuyoruz. Bu Samsunumuzun birlik ve beraberliğidir. “Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz” anlayışımız var. Bu anlayışımızı ilçemizden en güzel şekilde sürdürüyoruz. Bafra’mız bundan kazançlı çıkıyor. Çünkü kolektif bir vizyon ve ortak akıl ile hareket ediyoruz. Biz aynı zamanda Samsun olarakta büyük bir aileyiz. Bundan da Samsunumuz ve 17 ilçemiz kazançlı çıkmaktadır. Dileğim bu birlik ve beraberliğimizin her zaman devam etmesidir. Çünkü birlikten güç doğar. Birlik ve beraberlik içerisinde olanlar kazançlı çıkar. Bafra Belediyesi olarak 10 yeni projeye start verdik. Bu projelerimiz ile bir belediyeden fazlası olmaya çalışıyoruz. Çünkü bu projelerimiz engelli kardeşlerimizden, turizme, bayanlarımızdan tarıma, sanayiden sağlığa ve yaşlılarımıza kadar her alan ve konuda  önemli bir işlevi yerine getirecektir. “ dedi.

baskan-sahin-ilkadim-belediye-baskani-erdogan-tok’u-ziyaret-etti.jpgbaskan-sahin-ilkadim-belediye-baskani-erdogan-tok’u-ziyaret-etti-001.jpgbaskan-sahin-ilkadim-belediye-baskani-erdogan-tok’u-ziyaret-etti-002.jpgbaskan-sahin-ilkadim-belediye-baskani-erdogan-tok’u-ziyaret-etti-003.jpgbaskan-sahin-ilkadim-belediye-baskani-erdogan-tok’u-ziyaret-etti-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.