BAŞKAN ŞAHİN HALK GÜNLERİNİ YENİDEN BAŞLATTI

BAŞKAN ŞAHİN HALK GÜNLERİNİ YENİDEN BAŞLATTI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Perşembe günlerini halk günleri olarak uygulamaya başladı.

A+A-

Yapılan halk gününe ilgi büyüktü. Başkan Şahin vatandaşlarla bir bir ilgilendi. Dertlerini dinledi. Notlar aldı. Problemlerin çözümü için daire amirlerine talimatlar verdi. Vatandaşlar uygulamadan dolayı başkan Şahin’e teşekkür etti. Halk gününe vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: Halk günleri uygulaması daha öncede yaptığımız bir faaliyetti. Ülkemizde art arda yaşanan gelişmeler, resmi programlar nedeniyle Bir süredir yapamıyorduk. Bunun yerine halkımızın yanına gidiyor, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanında oluyor,  sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyor ve  bir araya geliyorduk. Şimdi yeniden halk günleri uygulamamızı başlattık. Her Perşembe günü halkımızla belediyede beraber olacağız. Kendi programlarımızı  bu tarihe göre ayarlayacağız. Önemli bir durum ve program olmadığı sürece bu uygulamayı devam ettireceğiz. Bizim göremediğimiz ama halkımız için önemli durumlar vardır. Halkımızın istek ve beklentileri bulunmaktadır. Bunları dinleme imkânımız olacak. Çözümler üretmeye çalışacağız.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz diyen bir anlayışa sahibiz. Siyasetçilerimiz, resmi kurum ve kuruluşlarımızın amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve derneklerimiz, muhtarlarımız ile bir ve beraberiz. Bu büyük ailenin en büyük parçası ise halkımızdır. Hepimiz halkımız için varız. Bulunduğumuz makamlar halkımıza hizmet içindir. Bugüne kadar bu anlayış içinde olduk ve çalıştık. Katılımcılığa, ortak akıla ve istişareye her zaman önem verdik. Bundan sonrada bu anlayışımız devam edecektir. Halkımızın beklentilerini karşıladıkça, dertlerine çözüm ürettikçe, daha çok hizmet etme imkanına sahip oldukça ben, meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız mutlu oluyoruz. Bizim mutluluğumuzun adı hizmettir. İnsanımızı mutlu etmektir. 

belediye-halk-gunu-(1).jpgbelediye-halk-gunu-(3).jpgbelediye-halk-gunu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.