BAŞKAN ŞAHİN DUR DURAK BİLMİYOR

BAŞKAN ŞAHİN DUR DURAK BİLMİYOR

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: “HEDEFİMİZ 100.YILDA 100 YATIRIMCI”

A+A-

Başkan Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiği 3 Mayıs 2018 tarihinden itibaren ortaya koyduğu vizyoner belediyecilik, halkla iç içe olmak, ortak akıl ve ‘Biz, Samsun olarak büyük bir aileyiz’ anlayışı ile çalışmalarını yürütüyor. Başkan Zihni Şahin önce Samsun’un problemlerini ortaya koydu sonrada çözümleri için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

BAŞKAN ŞAHİN SÖZLERİNİN ARKASINDA DURUYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin göreve geldiği ilk günden itibaren ifade ettiği “ Ortak Akıl” “ Biz Hazırız Hedef Samsun 2023” “Birlikte başaracağız” “ Sevgiyle Beraber Yürüyeceğiz” gibi sözlerinin boş olmadığını gösterdi. Başkan Zihni Şahin’in Samsun ve ilçeleri için pek çok önemli projenin hazırlıklarını başlattığı öğrenildi.

DUR DURAK BİLMİYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Milli Savunma sanayine önem vererek Türkiye'nin yerli ve milli firması Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ’yi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Zafer Aral’dan firmanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkan Şahin ilçe ziyaretlerine Alaçam ilçesinde de devam ederek İlçedeki köprü çalışmalarını Alaçam Belediye Başkan Hadi Uyar ile birlikte yerinde inceledi ve ziyaretler yaptı.30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Samsun merkez ve ilçelerinde 30 binden fazla Türk Bayrağı dağıttırdı. 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldı. Başkan Şahin her türlü desteği verdiği “ Geleceğe Kucak atıyoruz” projesi kapsamında genç yüzücüleri ve öğretmenlerini kabul ederek onlarla sohbet etti. 28-29 Eylül tarihlerinde ilimizde yapılacak Okçuluk Dünya Kupası Finalleri kapsamında Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve beraberindeki heyeti misafir etti. TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın ve beraberindekiler ile hızlı tren projesi fizibilite çalışmalarını konuştu. Son İki günde başta Samsunlu şehidimiz J.Uzm. Onbaşı Adem Güven’in Samsun’a gelişinden itibaren on binlerin duaları ile ebediyete uğurlanana kadar ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Tekkeköy ilçemizde yeni nesil teknolojilerinin üretileceği Türkiye'nin mobil teknoloji markası Reeder Fabrikası'nı ziyaret etti. Tekkeköy ilçemizde açılan Zübeyde Hanım Konağı'nın açılışına katıldı. Programlarda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte oldu. Fatih Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Yıllardır süre gelen kentsel dönüşüm probleminin çözümü için ilk adımı attı. Turkcell Platinum Golf Challenge Samsun Turnuvası'nın açılışını yaptı. Samsunspor taraftarları için tramvay ile ulaşım imkânı sağladı. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Huawei Genel Müdürü Li Shen ile Büyükşehir Belediyesi arasında Samsun Akıllı Şehir Protokolünü imzaladı. Programlara AK Parti Grup Başkan vekili Nihat Soğuk, Meclis Başkan vekili Turan Çakır, Genel Sekreter yardımcıları Fikret Vatansever ve Sefer Arlı iştirak etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.