BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZA ZAMAN AYIRALIM

BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZA ZAMAN AYIRALIM

Bafra Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Aile ve Çocuk Vakfı’nın (AÇEV) birlikte düzenlediği Baba Destek Programı tanıtım toplantısı Bafra Öğretmenevi’nde yapıldı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, Kültür İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman, AÇEV gönüllü eğitimcileri ve eğitim almak isteyen babalar katıldı. Baba Destek Programı eğitimi 2 grup halinde 10 hafta sürecek, Haftada 1 gün 2 saat eğitim verilecek. Eğitimler AÇEV’in gönüllü eğitimcileri tarafından verilecek.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Çok önemli ve toplum yararı için bir eğitim programını AÇEV ile birlikte yapmaktayız. Çocuklarımız geleceğimizdir. İlk eğitimlerini anne ve babalardan aile içinde almaktadırlar. Çocuklarımızın sevgi ve özgüven ortamında yetişmeleri gerekmektedir. Burada aileye anne ve babaya büyük görevler düşmektedir. Hayatın getirdiği yoğunlukları biliyoruz. Buna rağmen çocuklarımızla ilgilenmemiz gerekiyor. Babaların çocuklarına daha fazla zaman ayırmaları ve onlarla vakit geçirmeleri geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceği için önemlidir. Çocuklarımız bu şekilde her türlü zararlı alışkanlıklardan da uzak duracaktır. Baba destek programının hayırlı olmasını diliyor, AÇEV ve gönüllü eğitimcilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

baskan-sahin-acev-isbirligi-ilecocuklara-zaman-ayirin-programi1.jpgbaskan-sahin-acev-isbirligi-ilecocuklara-zaman-ayirin-programi2.jpgbaskan-sahin-acev-isbirligi-ilecocuklara-zaman-ayirin-programi3.jpgbaskan-sahin-acev-isbirligi-ilecocuklara-zaman-ayirin-programi4.jpgbaskan-sahin-acev-isbirligi-ilecocuklara-zaman-ayirin-programi5.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.