BAŞKAN ŞAHİN ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

BAŞKAN ŞAHİN ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Nazmiye Demirel Ortaokulunu ziyaret etti.

A+A-

 Başkan Şahin’i okul girişinde Nazmiye Demirel Ortaokulu Müdürü Zihni Öztürk, müdür yardımcısı Turgay Kökkülünk, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı. Öğrenciler başkan Şahin’e çiçek takdim ettiler. Başkan Şahin daha sonra sınıfta öğrencilerin konuğu oldu. Yerel yönetimler hakkında bilgi verdi, hayatından örnekler sunarak tavsiyelerde bulundu ve öğrencileri maddi bağımlılığına karşı uyardı. Başkan Şahin 1 ders boyunca süren anlatımlarını okul müdürü, müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve öğrenciler dinledi. Okul Müdürü Zihni Öztürk başkana ziyareti ve anlatımları için teşekkür etti.

 

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin programı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Nazmiye Demirel Ortaokulumuz ilçemizin değerli ve başarılı okullarından biridir. Okul Müdürümüz Zihni Öztürk, Müdür yardımcımız Turgay Kökkülünk, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizin daha güzel bir geleceğe ulaşmaları için yoğun ve başarılı bir şekilde çalışıyorlar. İçlerinden biri olarak Onlara ve onların şahsında ülkemizde ki ve ilçemizde ki tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Ortaokul öğrencilerimiz gençlik çağlarındadır. Bu çağlar çok önemlidir. Bundan sonraki hayatları için belirleyicidir. Bu çağlarda bazı tehlikelerde bulunmaktadır. Madde kullanımı ve bağımlılığı bu çağlarda başlamaktadır. Bu konuda önemli uyarılar yaptım. Onlara hayata yönelik ileriye dönük ve gelecekleri için bir vizyon sahibi ve hedefleri olmaları gerektiğini anlattım. Bu çocuklar ve gençler hepimizindir. Ülkemizin geleceğidir.  İnşallah hepsi güzel bir geleceği yaşarlar önce kendileri, sonra aileleri ve ülkemiz için faydalı kişiler olurlar. Tek isteğimiz ve düşüncemiz budur.

bafra-belediye-baskani-zihni-sahin-nazmiye-demirel.jpgbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-nazmiye-demirel-001.jpgbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-nazmiye-demirel-002.jpgbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-nazmiye-demirel-003.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.