BAŞKAN ŞAHİN, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

BAŞKAN ŞAHİN, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni şahin, şehir içinde yapımına devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, belediye meclis üyeleri Gençlik Caddesi’nde devam eden asfalt ve kaldırım-tretuvar çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu.
Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şahin, “Göreve geldiğimizden beri diğer projelerin yanın sıra asfalt ve kaldırım çalışmalarına da devam ediyoruz. Asfalt şantiyesi plentimizle beraber finişer yama robotu araçlarımızla 3 ekip halinde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 80 bin ton sıcak asfalt, 70 bin metrekare civarında kaldırım taşı döşedik. Bafra’nın cadde ve sokaklarını sıcak asfalt ve kaldırımlarla donatıyoruz. Evsel bağlantılarımız bin 256 tane, 13 metre kanalizasyon, 9 bin metreye yakında yağmur suyu döşedik. Diğer çalışmalarımız da devam ediyor. Doğal gazın geçtiği Kavakpınar, Hacınabi, Tabakhane ve Cumhuriyet Mahallelerinde de öncelikle bakım onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ona paralel olarak da asfalt çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum