BAŞKAN ŞAHİN: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAYRAMLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

BAŞKAN ŞAHİN: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAYRAMLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bayram süresince dur durak bilmedi. Bayramın her gününde vatandaşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve AK Parti teşkilatlarıyla beraber oldu.

A+A-

Bayramlaşma programlarına katıldı. Başkan Şahin Kurban bayramı namazını Büyük camide kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Büyükşehir belediyesinin Şehit Ömer Halisdemir çok amaçlı toplantı salonunda düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Zihni Şahin Büyükşehir belediyesi huzur evinde yaşlılar ile bayramlaştı ve Samsunlu sanatçı Sıtkı Sezgin (Şişko Nuri) için mevliti şerif okuttu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Bayramın diğer günlerinde AK parti Samsun İl Başkanlığı, İlkadım, 19 Mayıs, Alaçam, Bafra ve Yakakent ilçe Başkanlıklarında ki bayramlaşma törenlerine katıldı. Vezirköprü Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kunduz Yaylası'ndaki 14. Kunduz Yaylı Pehlivan Güreşleri'nde bayrak yürüyüşüne iştirak etti. Şehit ailesinin emaneti evladının sünnet merasiminde şehit ailesinin yanında oldu. Sivil toplum kuruluşlarını ve Samsunsporu ziyaret ederek bayramlaştı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAYRAMLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı programlar sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Milletimiz birlik ve beraberlik içinde bayramını kutladı. Halkımızın ibadetlerinin ve kestikleri kurbanların kabulünü yüce ALLAH’TAN niyaz ederim. İlimizde Valimiz, Genel Başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile sayısız bayramlaşma programına katıldık. Hemşerilerimizle bir ve beraber olduk. Bayramlarını kutladık. Kurban bayramı hatırlamak ve hatırlanmaktır. Kurban bayramını paylaşmaktır. Bayramlar sevgidir, dayanışmadır. Samsunumuz bunu en güzel şekilde gösterdi.” Dedi

baskan-zihni-sahin-bayramlasma-1.jpgbaskan-zihni-sahin-bayramlasma-3.jpgbaskan-zihni-sahin-bayramlasma.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.