BAŞKAN ŞAHİN BAYRAK DAĞITTI

BAŞKAN ŞAHİN BAYRAK DAĞITTI

Bafra Belediyesi’nin, Afrin’de başlatılan “Zeytin Dalı” operasyonunda kahraman Mehmetçiklerimize verdiği destek aralıksız sürüyor.

A+A-

Bafra Belediyesi, belediye önünü Türk bayrakları, Atatürk Posteri ve Mehmetçiklerimize dua içeren pankart ile donattı. İlçedeki tüm billboardlar da ise yine bu konu yer aldı. Son olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bizzat ilçede belediye tarafından yapılan Türk Bayrağı dağıtımına katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Batılı emperyalistlerin haçlı kini bir türlü bitmek bilmiyor. Bu kin ile yüzyıllardır milletimize ve İslam âlemine saldırılar düzenlemektedir. Bunlar Türk milletinin ve İslam âlemin düşmanlarıdır. Emellerine kavuşmak için her yolu denemektedirler. PKK-PYD-DEAŞ gibi insanlık dışı terör örgütleri bu zihniyetin ürettikleri ve üzerimize saldırttıkları örgütlerdir. Ortadoğu coğrafyasında oynanan oyunların farkındayız. Bu oyunları sahneleyenler Türk Devletini yıkmak ve milletimizi parçalamak istemektedirler. Türk Devleti olarak içte ve dışta bu zihniyet ile mücadele etmekteyiz. Türk milletinin vatan aşkı hiçbir şeyle mukayese edilemez. Çünkü bu aşkın kaynağı İslam imanıdır. Türkiye olarak sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğimizi başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatla başlatılan operasyonla tüm dünyaya göstermiştir.  Bizim duamız Yahya Kemal Beyatlı’nın mısralarında kendini bulmuştur.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,

Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın.

Devletimizin Afrin’de başlattığı “Zeytin Dalı” operasyonunda kahraman Mehmetçiklerimize zaferler diliyorum.  Bu operasyon ülkemizde tüm camilerimizde Fetih suresi ve dualarla başlamıştır. Türk milletinin ve İslam âleminin düşmanları İnşallah bozguna uğrayacaktır. Milletimizin ve Bafralı hemşerilerimizin birlik ve beraberliği örnek olmuştur. İlçemizde esnaflarımıza bayrak dağıtımı yaptık. Hemşerilerimiz işyerlerini ve evlerini bayraklarımızla donatmaya başlamışlardı. Biz de katkı yaptık. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygılarımla anıyorum. Allah ordumuzun milletimizin ve İslam âleminin yar ve yardımcısı olsun.“ dedi.

bafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-001.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-002.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-003.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-004.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-005.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-006.JPGbafra-belediye-baskani-zihni-sahin-bayrak-dagitti-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.