Başkan Şahin Basın ile buluştu

Başkan Şahin Basın ile buluştu

Başkan Şahin Basın ile buluştu

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Şahin, Basın Mensuplarıyla Yemekte Buluştu Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla dün akşam verdiği Akşam yemeğene Samsun ve Bafra’da Görev yapan Basın Yayın kuruluş sahipleri ve Çalışanları katıldı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Yemekte yaptığı konuşmada Bafra’da Gerçekleşecek projelerden bahsetti.

ÖNCELİKLİ HEDEFLERİMİZ

Şahin ;Öncelikli hedeflerinin Bafra Medikal Osb,Sedde Projesi,İşletme Fakültesi olduğunu belirten Şahin, bunların faaliyete geçmesi için gece gündüz seferber olduklarını ve artık bu projelerde sona doğru yaklaştıklarını ifade etti.

SEDDE PROJESİ

Başkan Şahin: Sedde Projesi’nin Bafra’mıza sosyal,Kültürel,sanatsal,çevrecilik gibi konularda çok önemli bir prestij getirecek,ilçe turuzmimize ve ekonomisine önemli katkılar yapacaktır dedi.

OSB BAFRA’YI DEĞİŞTİRECEK

Başkan Şahin : Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB’de bugüne kadar 33 firmaya 42 adet parselde 357.000 metre kare yer tahsis edilmiştir. Bunlardan 21 firma üretim yapmaktadır. 6 firma inşaat aşamasında. Geri kalan 6 firma ise proje aşamasındadır.Faaliyete geçen firmalarımızda sadece biri olan Fabio Hava Süspansiyon Sistemleri ve Yedek Parça firması ilk yıl 100 kişi, beş yıl içerisinde de kapasitesini artırarak 500 kişi istihdam edecek. Diğer firmalar da faaliyete başladıklarında Bafra’mızın işçi istihdam sayısında önemli bir sayıya ulaşacağız. Ayrıca medikal kısmı da devreye girdiğinde istihdam sayımız 4.000 olacaktır. 4.000 insanımızın iş imkânına kavuşması ilçemize ve bölgemize ciddi bir ekonomik katkı yapacaktır. Kısacası OSB Bafra’mızın ve insanlarımızın geleceğidir. Bu gelecek için seferberlik halindeyiz. Dedi

baskan-sahin-basin-ile-bulustu-003.jpgbaskan-sahin-basin-ile-bulustu-004.jpgbaskan-sahin-basin-ile-bulustu-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.