BAŞKAN ŞAHİN: BAFRAMIZDA Kİ DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ŞAHİN: BAFRAMIZDA Kİ DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin Duha Setkaya Bulvarı,

A+A-

gençlik caddesi ve Bafra’nın çeşitli mahallelerinde yapılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını değerlendirerek şunları söyledi:  

''Bafra’mızda ki değişim çalışmalarımıza Bafra girişi peyzaj düzenlemesi ile ilçemizin girişinden başlamıştık. Bafra girişinde asri mezarlığın önündeki takriben 500 metre uzunluğunda iki etaplı bir projeyi hayat geçirdik.  Samsun’da Bafra gelişine göre ilk alanda ağaçlandırma, bitkilendirme, aydınlatma çalışmaları yaptık.  Ayrıca bu alanda yürüyüş yolları, ahşap ve asma germe gölgelikler, havuz ve çeşmeler yer alıyor. Duvarlarını düzenledik.  Bu alan 225 metre uzunluğunda ve 34 metre genişliğinde olup toplam 7650 metrekaredir. İkinci etap bölümde de ise cenazelere iştirak eden araçlar için 100 araçlık bir oto park oluşturduk. Ayrıca asri mezarlığımızın kapısından başlayarak içerisinde de önemli düzenlemeler, yol ve kaldırım çalışmaları yaptık.

Duha Sertkaya bulvarımızdan başlayan kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımızı Bafra girişinden Musa Cevher Dudayev Bulvarımızdan itibaren devam ettiriyoruz. Tüm bu çalışmaları kendi tesislerimizde ürettiğimiz malzemeler, belediyemize ait iş makineleri ve personellerimiz ile yürütüyoruz. Kurduğumuz Asfalt şantiyesi ve plenti tesisleri, aldığımız asfaltlama makine ve silindirleri, kilitli parke taşı ve bordür üretim tesisleri ile asfaltlamada ve kaldırımda dışa bağımlılığa ve araç kiralamaya son verdik.  Bir yaz döneminde 25-30 gün yapılan asfaltlama sırasında verilen araç kiralama parasıyla biz kendi araçlarımıza sahip olduk. İki yıldır Bafra Tarihinin en büyük asfaltlama çalışmasını yapmak bizlere nasip oldu. Çalışmalarımızı da doğal gaz şehir hatları döşeme çalışmalarına paralel olarak yürütüyoruz.

Bafra girişimizin eski hali ile şu anki halini vatandaşlarımız değerlendirmektedir. Halkımızın memnuniyeti bizleri memnun etmektedir. 4.5 yılda 32 proje ve hizmeti ilçemize ve insanlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 33.projemiz olan Alparslan Türkeş Parkı yenileme projemize ise başlandı. “ dedi.

 

bafra-girisi-peyzaj-alanindan-bir-gorunum..jpgduha-sertkaya-ve-cevher-dudayev-bulvari-asfaltlama--kaldirim.jpgpeyzaj-alani-eski-hali.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.