BAŞKAN ŞAHİN: AYAKKABICILAR ARASTASINDA Kİ PROBLEMİ ÇÖZECEĞİZ

BAŞKAN ŞAHİN: AYAKKABICILAR ARASTASINDA Kİ PROBLEMİ ÇÖZECEĞİZ

Bafra Kunduracılar Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri Recep Uyar, Sedat Göbeloğlu, Mevlüt Güvendi, Ekrem Uyar, Mehmet Perçin, Hamit Kılıç,

A+A-

 Nazif Şahin ve İbrahim Karaca Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti. Ziyarete oda Başkanı Hatice Göbeloğlu’nun şehir dışında olduğundan katılamadı. 

 

Bafra Kunduracılar Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri ziyaret sırasında Başkan Şahin’den ayakkabıcılar arastasında yapılan düzenlemenin yerinde olduğunu söylediler. Fakat özellikle bayanların taşların durumu nedeniyle yürümekte zorlandıklarını bundan hem vatandaşların rahatsız olduğunu hem de ayakkabıcı esnafının iş kaybı yaşadıklarını bir düzeltme yapılmasını rica ettiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin ziyarette yaptığı açıklamada oda yönetim kurulu üyelerinin isteklerini yerine getireceğini söyleyerek şunları söyledi: “Ayakkabıcılar arastasında iki yıl önce bir düzenleme yaptık. Odamızın belirttiği şikâyetler bizlere de ulaştı. Oda esnafımızı ve bayan kardeşlerimizi anlıyoruz. Bu konuda duyarlıyız. Problemi ortadan kaldıracağız. En kısa zamanda çalışmaları başlatacağız. İlçemizde toplumumuzun her kesiminin temsilcisiyiz. Onların görüşlerine değer veriyoruz. İsteklerini imkânlarımızı zorlayıp yerine getirmeye çalışıyoruz. Odamıza bu nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Her zaman bir ve beraberiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.