BAŞKAN ŞAHİN; ATAKUM’DA YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

BAŞKAN ŞAHİN; ATAKUM’DA YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum İlçesi'nde Esenevler ve Kamalı mahallelerinde halkla buluştu. Şahin,"Atakum'u Akıllı Şehircilik teknoloji ile yöneteceğiz. Mavi ile yeşili buluşturacak, Atakumluların yaşam kalitesini artıracağız dedi

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçedeki 'Halk Buluşmaları'nı ara vermeden sürdürüyor. Son olarak Esenevler ve Kamalı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zihni Şahin, ilçeye yönelik projeler ve planlamaları anlattı, önemli mesajlar verdi.

BİRLİKTELİK, İNANÇ VE AZİM

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile ilk olarak Esenevler Mahallesi Kardeşler Çay Ocağı'nda Atakumlularla buluştu. Kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Başkan Şahin, "Bu birlik, inanç ve azim ile inşallah Atakum'u refah dolu günler bekliyor. Şehrimiz ve ilçemiz adına alacağımız her kararda daima hemşehrilerimiz ile ortak akıl anlayışı içerisinde olma hassasiyeti taşıyoruz" dedi.

İNSAN-ŞEHİR-DOĞA DENGESİ

Atakum'un Karadeniz'in turizm cenneti olduğunu belirten Başkan Şahin, "Kilometrelerce sahili, doğası, yeşiliyle Atakum, her geçen turizm alanında yıldızını parlatmaya devam ediyor. Bu nedenledir ki en önemli hedeflerimden birisi de mavi ile yeşili ilçemizde buluşturmak olacaktır. İnsana ve doğaya saygılı, yeşil bir gelecek için çevreci uygulama dönemini başlatacağız. İnsan-şehir-tabiat dengesini oluşturacak ve bu dengeyi koruyacağız" diye konuştu.

HERKESİME DOKUNAN MEKANLAR

Atakum'a şehircilik anlamında yeni ufuklar kazandıracaklarını söyleyen Başkan Zihni Şahin, "Atakum'u Akıllı Şehircilik teknolojisi ile yöneteceğiz. Özellikle belediyecilik hizmetlerinde günlük hayatı kolaylaştıracak akıllı şehir uygulamalarını destekleyeceğiz. Atakum'u, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan gençlere, engellilerden sporculara, herkese dokunan mekanlarla donatacağız. Atakum'u adeta yeni baştan imar ederken ortak akılla hareket edeceğiz. Bunu yaparken özellikle gençlerimizi unutmayacağız. İlçemizde kültürel, ekonomik ve sosyal etkinlikleri artıracak, her yönüyle Atakumluların hayat kalitesini daha da artıracağız" dedi.

Başkan Zihni Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy daha sonra Kamalı Mahallesi'nde düzenlenen 'Halkla Buluşma' etkinliğine katıldı.

baskan-sahin;-atakum’da-yasam-kalitesi-artacak-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.