BAŞKAN ŞAHİN AK PARTİ GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞAHİN AK PARTİ GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Ak Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

A+A-

Başkan Şahin;Ak Parti Genel Merkez ziyaretinde Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Mehmet Tevfik Türel,Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Genel Sekreteri Haluk İpek ile görüştü.

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görev süresince İlçede gerçekleştirilen çalışmalar, hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Ak Parti Genel Merkezi ziyareti ve görüşmeler hakkında gerçekleştirdiği açıklamada şunları söyledi:

 

“Hizmetlerimiz ve Projelerimizi Paylaştık”

“Genel Merkezimize yönelik ziyaretimizde Söz konusu çalışmalarımız ve projelerimizi Genel Başkan Yardımcılarımız Menderes Mehmet Tevfik Türel, ve Süleyman Soylu ve Genel Sekreteri Haluk İpek ile paylaşarak görüş ve düşüncelerini aldık.

 

“Birlikte Hareket ediyoruz”

2009 Yerel seçimlerinin ardından gerek genel Merkezimiz ve gerekse vatandaşlarımızın güven ve teveccühü ile başladığımız çalışmalarımızda, Genel Merkezimiz, Bölge Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Teşkilatımız ve Hemşehrilerimizle birlikte Karatenizin en büyük ilçelerinden biri olan Bafra’mızı 2023’e hazırlama gayretinde olduk. Günü kurtarma kolaycılığından çok, yarınları hedef alan uygulamaları hayata geçirdik.

“2023’e yürümüyor,koşuyoruz”

Bafra’mıza yönelik her hizmetin hayata geçirilmesinde yoğun desteklerini gördüğümüz, başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç olmak üzere, Bölge Milletvekillerimiz İl ve İlçe Teşkilatımıza teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum.Karşılıklı güven ve destek ile Genel Merkezimizin bizlere gösterdiği 2023 hedefine bizler yürümüyor koşuyoruz” dedi.

20130905aw000034_01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.