BAŞKAN ŞAHİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

BAŞKAN ŞAHİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 24 Ekim 2013 Perşembe günü saat 12.00’de Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı Parti binasında düzenleyeceği program ile Aday olacağını açıklayacak.

A+A-

“Saygınlığından ödün vermedi”

Nüfusu ve yüz ölçümü ile bir çok ilden daha büyük bir ilçenin Belediye Başkanlığı görevini 4,5 yıldır sürdüren ve bu süreç içerisinde hayata geçirilen proje ve hizmetlerle adından sık sık söz ettiren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görev süresinde saygınlığı, kararlılığı ve Bafra sevdasından ödün vermemesi ile de ön plana çıktı.

 

“4,5 yılda 32 proje”

4,5 yılda sadece ilçeyi değil, bölgeyi de ilgilendiren 32 projeyi hayata geçiren Şahin, profesyonel anlamda stratejik plan, e belediye ve Akıllı kent uygulamaları gibi modern şehircilik anlayışının günümüzde olmazsa olmazlarını, ilk olarak ilçeye kazandırması ile biliniyor.

 

“Ayrımcılığa yer yok”

Bafra Belediye Başkanlığı görevine gelmeden önce de ilçe üzerinde büyük bir saygınlık ve sevgiye sahip olan Başkan Şahin, görev sürecinde, aynı saygı ve sevgiyi koruyabilmesi ise, sürekli vatandaşların içerisinde olmasına, hizmet anlayışında ayrımcılık yapmamasına bağlanıyor.

 

“Teşkilata önem veriyor”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görev süresince başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç olmak üzere, Bölge Milletvekilleri, İl ve İlçe Teşkilatları ve teşkilat kademeleriyle karşılıklı saygı ve sevgiye dayanan ilişkilerinin koruması ile biliniyor.

 

“Halk günü yapan sayılı Başkanlardan”

Başkan Şahin, tüm yoğun temposuna rağmen bölgede özel halk günü yaparak vatandaşların sorunlarını birebir dinlemesi, acılarında ve sevinçlerinde onların yanında olmasıyla, bilinen Ak Parti geleneği olan halka rağmen değil, halkla beraber anlayışının yansıması olarak değerlendiriliyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.