BAŞKAN ÖZEL’İN 24 KSIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZEL’İN 24 KSIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımlayarak, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

A+A-

Öğretmenlerin, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlar olduğunu ifade eden Başkan Özel, mesajında şunları ifade etti: “Mesleğini kutsal bildiğimiz, saygıdeğer öğretmenlerimizin günü, onların emeklerini hatırlamada, hak etikleri vefayı görmede farkındalık oluşturan önemli bir gündür.
Öğretmenlerimiz, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın bilincinin ve kişiliğinin mimarı; dolayısıyla nesillerimizin de mimarı öğretmenlerimiz, bir çocuktan başlayarak, gençlerimize; gençlerimizden milletimize, yani ülkemizin geleceğine yön vermektedir. Böylesi önemli bir görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimiz, saygı ile eğilmeyi hak edecek bir karşılık bulur.
En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömür diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.